Як спекти смачні заварні млинці на молоці з содою?
У домашніх умовах легко приготувати заварні млинці на молоці з додаванням соди. Продукт порадує яскравим рум’янцем і легкої хрусткою скоринкою. Можна подавати як доповнення до основних страв.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Борошно – 300 гр.
- Молоко – 1,5 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Вода – 150 мл
- Масло рослинне – 80 мл
- Цукор – 50 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 60 гр.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Розбиваємо три курячих яйця в глибоку миску. Додаємо до них сіль, цукор. Збиваємо вінчиком для розчинення сухих продуктів.
2. Вливаємо молоко і починаємо збивати масу міксером. Поступово додаємо борошно, крохмаль і соду.
3. В однорідне тісто вливаємо окріп і відразу ж розмішуємо продукт. Можна використовувати віночок.
4. Нагріваємо сковороду на плиті, розтоплюємо в ній шматок вершкового масла. Вливаємо порційно тісто і смажимо його до характерного рум’янцю з обох сторін.
5. Ніжні і апетитні млинці готові. Подавайте страву до столу і пригощайте близьких!