Млинці на молоці з окропом – 8 рецептів тонких заварних млинців з дірочками

Як спекти смачні заварні млинці на молоці з содою?

У домашніх умовах легко приготувати заварні млинці на молоці з додаванням соди. Продукт порадує яскравим рум’янцем і легкої хрусткою скоринкою. Можна подавати як доповнення до основних страв.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Борошно – 300 гр.
  • Молоко – 1,5 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Вода – 150 мл
  • Масло рослинне – 80 мл
  • Цукор – 50 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 60 гр.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

1. Розбиваємо три курячих яйця в глибоку миску. Додаємо до них сіль, цукор. Збиваємо вінчиком для розчинення сухих продуктів.

2. Вливаємо молоко і починаємо збивати масу міксером. Поступово додаємо борошно, крохмаль і соду.

3. В однорідне тісто вливаємо окріп і відразу ж розмішуємо продукт. Можна використовувати віночок.

4. Нагріваємо сковороду на плиті, розтоплюємо в ній шматок вершкового масла. Вливаємо порційно тісто і смажимо його до характерного рум’янцю з обох сторін.

5. Ніжні і апетитні млинці готові. Подавайте страву до столу і пригощайте близьких!