Соковитий і дуже смачний морквяний торт в мультиварці
апетитний Соковитий і морквяний торт з повітряним кремом можна приготувати в мультиварці. Такий спосіб значно заощадить ваш час і сили. Подавайте до сімейного чаювання!
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Морква – 150 гр.
- Борошно – 180 гр.
- Цукор – 180 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
- Сметана – 200 гр.
- цукрова Пудра – 100 гр.
- Ванілін – за смаком.
Для прикраси:
- Шоколад молочний – 60 гр.
- Горіхи волоські – за смаком.
Процес приготування:
1. Курячі яйця збиваємо до пишної піни.
2. Викладаємо до них цукор і знову працюємо міксером. Продукт повинен повністю розчинитися.
3. Розтоплюємо вершкове масло. Виливаємо його в загальну масу разом з рослинним.
4. Чистимо моркву і пропускаємо її через дрібну тертку. Можна подрібнити в блендері.
5. Викладаємо моркву в заготовлену суміш. Розмішуємо лопаткою.
6. Сюди ж додаємо просіяне борошно з розпушувачем. Знову розмішуємо до гладкого складу.
7. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо 1 годину в режимі для випічки.
8. Готовий морквяний бісквіт витягуємо з чаші. Даємо йому охолонути і після поділяємо на коржі.
9. В цей час приготуємо крем. Ретельно збиваємо міксером сметану, цукрову пудру і ванілін.
10. Промазуємо кремом коржі. Також обмазуємо і весь торт. Прикрашаємо тертим молочним шоколадом, горіхами і подаємо до столу. Морквяний торт готовий!