Морквяний торт класичний – 11 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Соковитий і дуже смачний морквяний торт в мультиварці

апетитний Соковитий і морквяний торт з повітряним кремом можна приготувати в мультиварці. Такий спосіб значно заощадить ваш час і сили. Подавайте до сімейного чаювання!

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Морква – 150 гр.
  • Борошно – 180 гр.
  • Цукор – 180 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Сметана – 200 гр.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Для прикраси:

  • Шоколад молочний – 60 гр.
  • Горіхи волоські – за смаком.

Процес приготування:

1. Курячі яйця збиваємо до пишної піни.

2. Викладаємо до них цукор і знову працюємо міксером. Продукт повинен повністю розчинитися.

3. Розтоплюємо вершкове масло. Виливаємо його в загальну масу разом з рослинним.

4. Чистимо моркву і пропускаємо її через дрібну тертку. Можна подрібнити в блендері.

5. Викладаємо моркву в заготовлену суміш. Розмішуємо лопаткою.

6. Сюди ж додаємо просіяне борошно з розпушувачем. Знову розмішуємо до гладкого складу.

7. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо 1 годину в режимі для випічки.

8. Готовий морквяний бісквіт витягуємо з чаші. Даємо йому охолонути і після поділяємо на коржі.

9. В цей час приготуємо крем. Ретельно збиваємо міксером сметану, цукрову пудру і ванілін.

10. Промазуємо кремом коржі. Також обмазуємо і весь торт. Прикрашаємо тертим молочним шоколадом, горіхами і подаємо до столу. Морквяний торт готовий!