М’ясне суфле з індички
М’ясне суфле з індички – це неймовірно смачне, апетитне і низькокалорійне блюдо для всієї родини. Подавайте його до обіду або в якості перекусу, доповнивши овочами або іншими гарнірами. Приготувати такий продукт зможе кожен. Для цього використовуйте простий покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе індички – 0,6 кг
- Яйце – 2 шт.
- Вершки 15% – 100 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Броколі/стручкова квасоля, зелений горошок – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо овочі зі списку. Очищаємо їх, промиваємо й відварюємо до напівготовності.
Крок 2. Промиваємо і обсушуємо філе індички. Подрібнюємо його в блендері або за допомогою м’ясорубки.
Крок 3. До фаршу додаємо відварені овочі, вершки, яєчні жовтки, сіль і спеції. Перемелюємо всі разом до однорідності.
Крок 4. Окремо збиваємо яєчні білки до пишної піни. Акуратно вмішуємо їх до фаршу.
Крок 5. Отриману масу розкладаємо по невеликих формочках для запікання.
Крок 6. Відправляємо заготовки в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Крок 7. М’ясне суфле з індички готово. Подавайте до столу і пригощайтеся апетитним стравою!