М’ясне суфле без яєць
М’ясне суфле без яєць – це яскрава кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Таке блюдо можна подавати до обіду, вечері або в якості ситного перекусу. Ваші близькі не зможуть встояти перед ніжним смаком і апетитним ароматом. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Склад:
- Філе куряче – 750 гр.
- Хліб білий – 200 гр.
- Молоко – 100 мл
- Масло вершкове – 90 гр.
- Вершки 20% – 100 мл
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – за смаком.
- Перець білий мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Промите і обсушенное куряче філе розбираємо на невеликі шматочки. Кубиками ріжемо вершкове масло.
Крок 2. Курячі шматочки подрібнюємо з маслом в м’ясорубці.
Крок 3. Вимочуємо білий хліб у молоці. Його також прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 4. Фарш з розмоченим батоном доповнюємо сіллю, цукром, білим меленим перцем і вершками. Гарненько вимішуємо до однорідності і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Крок 5. З охолодженої маси ліпимо акуратні великі котлетки. Злегка підрум’янюємо їх у сковороді з рослинним маслом – по хвилині на кожну сторону.
Крок 6. Перекладаємо продукт на деко з пергаментом. Запікаємо до готовності при температурі 150 градусів. Приблизно на це піде 15-20 хвилин.
Крок 7. М’ясне суфле без яєць готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!