Соковите м’ясо по-кремлівськи в духовці
Соковите м’ясо по-кремлівськи в духовці виповнюється максимально просто і з доступних складових. Поки м’ясо готується, можна зайнятися гарніром. До м’яса підійдуть як овочі, так і крупи. Ідеально підійдуть макаронні вироби. Ніжне м’ясо – це відмінний спосіб смачно поїсти.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 1
Інгредієнти:
- М’якоть свинини – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Шавлія – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо промиваємо й обсушуємо. Порізавши, приправляємо спеціями. Свинину або інше м’ясо беремо з прошарками. Так вийде соковитіше і ніжніше. Нарізка повинна бути досить великою.
Крок 2. Звільнивши цибулину від верхнього шару, рубаємо великими півкільцями.
Крок 3. У вогнетривку форму закидаємо лаврушки і шавлія сушений-на власний розсуд. Шавлія можна не класти взагалі або замінити іншими прянощами. Підійдуть прованські трави. Зі спеціями важливо не переборщити, щоб не забити смак м’яса.
Крок 4. Насипаємо трохи цибулі і присаливаем.
Крок 5. Викладаємо м’ясні шматки.
Крок 6. Розподіляємо решту цибулі. Посипаємо сіллю і перцем. Розподіляємо вершкове масло. Воно додасть яскравий аромат і вершкове післясмак.
Крок 7. Прикриваємо або запечатуємо фольгою.
Крок 8. Готуємо 40 хвилин при 180°С. Подаємо м’ясо прямо в горщику з хлібобулочними виробами, щоб не залишилося ні краплі апетитною підливи. Приємного апетиту!