Мясо по-кремлівськи – 6 смачних рецептів з покроковими фото

Соковите м’ясо по-кремлівськи в духовці

Соковите м’ясо по-кремлівськи в духовці виповнюється максимально просто і з доступних складових. Поки м’ясо готується, можна зайнятися гарніром. До м’яса підійдуть як овочі, так і крупи. Ідеально підійдуть макаронні вироби. Ніжне м’ясо – це відмінний спосіб смачно поїсти.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1

Інгредієнти:

  • М’якоть свинини – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Шавлія – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо промиваємо й обсушуємо. Порізавши, приправляємо спеціями. Свинину або інше м’ясо беремо з прошарками. Так вийде соковитіше і ніжніше. Нарізка повинна бути досить великою.

Крок 2. Звільнивши цибулину від верхнього шару, рубаємо великими півкільцями.

Крок 3. У вогнетривку форму закидаємо лаврушки і шавлія сушений-на власний розсуд. Шавлія можна не класти взагалі або замінити іншими прянощами. Підійдуть прованські трави. Зі спеціями важливо не переборщити, щоб не забити смак м’яса.

Крок 4. Насипаємо трохи цибулі і присаливаем.

Крок 5. Викладаємо м’ясні шматки.

Крок 6. Розподіляємо решту цибулі. Посипаємо сіллю і перцем. Розподіляємо вершкове масло. Воно додасть яскравий аромат і вершкове післясмак.

Крок 7. Прикриваємо або запечатуємо фольгою.

Крок 8. Готуємо 40 хвилин при 180°С. Подаємо м’ясо прямо в горщику з хлібобулочними виробами, щоб не залишилося ні краплі апетитною підливи. Приємного апетиту!