Норвезька суп – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Норвезька рибний суп з помідорами

Норвезька рибний суп з помідорами володіє чудовими смаковими якостями і гарним зовнішнім виглядом. Страва готується не складніше інших супів. Поки готується бульйон, відбувається нарізка овочів. Все гранично просто. Яскраве частування подужає і досвідчена господиня, і початківець кулінар.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Філе червоної риби – 200 гр.
  • Хребти, голова, хвіст червоної риби – за бажанням.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Черешкова селера – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Вершки – 100-150 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Кріп, петрушка – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо набір інгредієнтів для виконання наваристого страви.

Крок 2. Попередньо очищені і порізані картоплини поміщаємо в миску з водою. Рибне філе нарізаємо середніми за розміром шматочками. З морквини знімаємо шкірку і рубаємо квадратиками. Селера і помідори промиваємо та нарізаємо так, як подобається. Почищену цибулину подрібнюємо.

Крок 3. Гарячу сковорідку промазуємо маслом. Для насиченого вершкового смаку використовуємо вершкове масло. У сковорідку відправляємо пассероваться підготовлені овочі, крім картоплі.

Крок 4. Припускаємо вміст, поки зажарка не розм’якшиться і не зменшиться в розмірах.

Крок 5. У підготовлений окріп занурюємо рибні обрізки і варимо бульйон.

Крок 6. Вміст каструлі пропускаємо через сито, витягуємо рибу і даємо їй охолонути.

Крок 7. Проціджений бульйон встановлюємо на конфорці. Відправляємо В бульйон овочеву зажарку і картоплю. Солимо і перчимо, закидаємо лаврушку. Як закипить, мінімізуємо температуру і варимо 15 хвилин.

Крок 8. Вливаємо вершки (жирність продукту непринципова) і перекладаємо в каструлю нарізане філе. Після того, як закипить, знімаємо з плити.

Крок 9. Даємо страві настоятися, накривши кришкою. Коли суп постоїть і трохи охолоне, смак страви стане насиченим.

Крок 10. Яскраве апетитне частування подаємо порційно. Присипаємо рубаною петрушкою і кропом. Приємного апетиту!