Простий і швидкий рецепт приготування окрошки з ковбасою на майонезі
Запорука успіху в приготуванні смачної окрошки – це вибір свіжих і якісних продуктів. Редис і огірок перед нарізкою обов’язково перевірте на відсутність гіркоти. Ковбасу краще брати з максимально натуральним складом. І добре, якщо в ній буде багато зелені
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Картопля – 2-3 шт.
- Ковбаса варена – 250 гр.
- Яйця курячі – 2-3 шт.
- Огірки – 3 шт.
- Редиска – 5-6 шт.
- Майонез – 1 ст. л.
- Зелень – 50 гр.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Ковбасу наріжте дрібними кубиками.
2. Картоплю і яйця зваріть окремо. Потім остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
3. Огірки і редис помийте і наріжте кубиками, краще, якщо вся нарізка буде однакового розміру, але редис за бажанням можна нарізати кружечками або напівкружечками.
4. Зелень вимити і дрібно порубаєте ножем.
5. Перекладіть все подрібнені продукти в каструлю, посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
6. У каструлю додайте майонез і така кількість охолодженої кип’яченої води, щоб суп був потрібної вам консистенції, перемішайте і можна подавати окрошку на стіл.
Приємного апетиту!