Окрошка – 10 смачних рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт приготування окрошки з ковбасою на майонезі

Запорука успіху в приготуванні смачної окрошки – це вибір свіжих і якісних продуктів. Редис і огірок перед нарізкою обов’язково перевірте на відсутність гіркоти. Ковбасу краще брати з максимально натуральним складом. І добре, якщо в ній буде багато зелені

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Картопля – 2-3 шт.
  • Ковбаса варена – 250 гр.
  • Яйця курячі – 2-3 шт.
  • Огірки – 3 шт.
  • Редиска – 5-6 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Зелень – 50 гр.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Ковбасу наріжте дрібними кубиками.

2. Картоплю і яйця зваріть окремо. Потім остудіть, очистіть і наріжте кубиками.

3. Огірки і редис помийте і наріжте кубиками, краще, якщо вся нарізка буде однакового розміру, але редис за бажанням можна нарізати кружечками або напівкружечками.

4. Зелень вимити і дрібно порубаєте ножем.

5. Перекладіть все подрібнені продукти в каструлю, посоліть і приправте за смаком, перемішайте.

6. У каструлю додайте майонез і така кількість охолодженої кип’яченої води, щоб суп був потрібної вам консистенції, перемішайте і можна подавати окрошку на стіл.

Приємного апетиту!