Онігірі – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Онігірі з крабовими паличками

Онігірі з крабовими паличками – це просте у приготуванні, а також бюджетне страва, яка обов’язково допоможе вам без заморочок урізноманітнити ваш звичний раціон і привнести щось абсолютно нове, та ще й нагадує суші! Ваші домочадці оцінять – гарантовано!

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Рис – 200 гр.
  • Соус соєвий – 50 гр.
  • крабові Палички – 200 гр.
  • Норі – 20 гр.
  • Оцет рисовий – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо складові: видаляємо обгортку з сурімі, гарненько промиваємо рис до прозорості води.

Крок 2. У невеликій мисочці змішуємо оцет і соєвий соус.

Крок 3. Заливаємо крупу водою і на сильному полум’я доводимо до кипіння. Відразу ж зменшуємо нагрів до мінімуму і готуємо під кришкою 15 хвилин. Прибравши з конфорки і не відкриваючи кришку, наполягаємо ще 20 хвилин. Після, заправляємо рис соєво-оцтової сумішшю.

Крок 4. Подрібнюємо крабові палички і формуємо онігірі: викладаємо на долоню жменю рису, зверху начинку і знову крупа, надаємо форму трикутника, і знизу обертаємо норі.

Крок 5. Готуємо та подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!