Онігірі з крабовими паличками
Онігірі з крабовими паличками – це просте у приготуванні, а також бюджетне страва, яка обов’язково допоможе вам без заморочок урізноманітнити ваш звичний раціон і привнести щось абсолютно нове, та ще й нагадує суші! Ваші домочадці оцінять – гарантовано!
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Рис – 200 гр.
- Соус соєвий – 50 гр.
- крабові Палички – 200 гр.
- Норі – 20 гр.
- Оцет рисовий – 20 мл
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо складові: видаляємо обгортку з сурімі, гарненько промиваємо рис до прозорості води.
Крок 2. У невеликій мисочці змішуємо оцет і соєвий соус.
Крок 3. Заливаємо крупу водою і на сильному полум’я доводимо до кипіння. Відразу ж зменшуємо нагрів до мінімуму і готуємо під кришкою 15 хвилин. Прибравши з конфорки і не відкриваючи кришку, наполягаємо ще 20 хвилин. Після, заправляємо рис соєво-оцтової сумішшю.
Крок 4. Подрібнюємо крабові палички і формуємо онігірі: викладаємо на долоню жменю рису, зверху начинку і знову крупа, надаємо форму трикутника, і знизу обертаємо норі.
Крок 5. Готуємо та подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!