Оселедець у рукаві для запікання
Оселедець у рукаві для запікання завжди виходить дуже соковитою і ніжною, бо як нудиться у власному соку. Завдяки такій термічній обробці, оселедець дуже просто відходить від кісточок, досить мінімального тиску приладів і м’ясо відвалюється сама – пальчики оближеш!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Оселедець заморожена – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо рибу, готуємо овочі, спеції і масло.
Крок 2. Овочі «звільняємо» від шкірки і нарізаємо досить великими сегментами.
Крок 3. У рибки видаляємо голову, зябра і нутрощі – ретельно промиваємо під струменем води і даємо трохи часу обсохнути.
Крок 4. Рукав для запікання присмачую маслом, викладаємо овочі і зверху – оселедець. Зав’язуємо краю і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.
Крок 5. Корисний і ситний прийом їжі готовий – озброюємося приладами і знімаємо пробу. Приємного апетиту!