Оселедець, запечена в духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Оселедець у рукаві для запікання

Оселедець у рукаві для запікання завжди виходить дуже соковитою і ніжною, бо як нудиться у власному соку. Завдяки такій термічній обробці, оселедець дуже просто відходить від кісточок, досить мінімального тиску приладів і м’ясо відвалюється сама – пальчики оближеш!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Оселедець заморожена – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо рибу, готуємо овочі, спеції і масло.

Крок 2. Овочі «звільняємо» від шкірки і нарізаємо досить великими сегментами.

Крок 3. У рибки видаляємо голову, зябра і нутрощі – ретельно промиваємо під струменем води і даємо трохи часу обсохнути.

Крок 4. Рукав для запікання присмачую маслом, викладаємо овочі і зверху – оселедець. Зав’язуємо краю і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.

Крок 5. Корисний і ситний прийом їжі готовий – озброюємося приладами і знімаємо пробу. Приємного апетиту!