Пангасіус в клярі на сковороді – це дуже смачне і швидке в приготуванні блюдо для сімейного обіду, вечері або ситного перекусу. Риба виходить дуже ніжною соковитою всередині і хрустким зовні. Щоб приготувати просте блюдо в домашніх умовах, використовуйте готову кулінарну збірку з чотирьох рецептів з покроковими фотографіями.
Філе пангасіуса в клярі на сковороді
Філе пангасіуса в клярі на сковороді порадує вас ніжним смаком і привабливою рум’яною скоринкою. Апетитну рибу можна подавати з гарячими гарнірами, овочами, соліннями або просто з чорним хлібом. Для приготування домашнього страви з риби, беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Інгредієнти на
2 порц.
- Пангасіус ⅘ кг
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко коров’яче ½ склянки
- Кріп 3 гілки
- Борошно 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Коріандр мелений за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Філе пангасіуса попередньо розморожуємо, промиваємо і розбираємо на порційні шматочки.
- Підготуємо необхідні продукти для кляру: яйце, молоко, борошно, сіль, спеції і зелень.
- Вливаємо молоко в глибоку миску. Розбиваємо у нього куряче яйце. Збовтуємо до однорідності.
- Висипаємо сюди борошно і перемішуємо до зникнення грудочок.
- Додаємо в заготовку сіль, мелений коріандр і подрібнений кріп.
- Перемішуємо кляр і даємо йому постояти 20 хвилин. Це прибере можливі грудочки.
- Кожен шматочок філе опускаємо в підготовлений кляр.
- Перекладаємо рибне філе в клярі в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо з обох боків до утворення рум’яної скоринки.
- Філе пангасіуса в клярі на сковороді готово. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!
Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом
Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом виходить дуже соковитим всередині і хрустким зовні. Таке частування можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, з гарнірами або чорним хлібом. Якщо хочете приготувати швидкий і смачний обід для всієї родини, то обов’язково скористайтеся нашої кулінарної ідеєю.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Пангасіус – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Пангасіус промиваємо, позбавляє від зайвого жиру і нарізаємо порційними шматочками.
Крок 2. Зазначене кількість майонезу викладаємо в глибоку, зручну для замішування миску.
Крок 3. Додаємо в майонез сіль і спеції за смаком.
Крок 4. Сюди ж додаємо борошно. Ретельно все перемішуємо. Повинна вийти дуже густа тягуча маса.
Крок 5. У майонезному клярі обвалюємо рибні шматочки. Після викладаємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо продукт з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 6. Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!
Пангасіус в сирному клярі
Пангасіус в сирному клярі – це яскраве і неймовірно смачне частування для всієї родини, яке можна швидко і легко приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо підійде для обіду, також його можна подавати як закуску разом з соусами та іншими доповненнями за смаком.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Пангасіус – 0,7 кг
- Сир твердий – 150 гр.
- Борошно – 4 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожену і промиту рибу нарізаємо невеликими порційними шматочками. Посипаємо їх сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
Крок 2. Шматочок твердого сиру натираємо на дрібній тертці.
Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо курячі яйця, воду, майонез. Збиваємо продукти віночком до отримання однорідної маси.
Крок 4. Додаємо в отриману суміш тертий твердий сир. Перемішуємо.
Крок 5. Всипаємо в заготовку борошно, додаємо сіль і чорний мелений перець. Знову перемішуємо до однорідного складу.
Крок 6. Кожен шматочок риби занурюємо в сирний кляр, а після перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією. Обсмажуємо шматочки до золотистої скоринки з обох сторін.
Крок 7. Пангасіус в сирному клярі готовий. Викладайте на тарілку, подавайте до столу і пригощайтеся!
Пангасіус в пивному клярі
Пангасіус в пивному клярі – це яскраве за смаком і апетитне частування, яке точно сподобається вашим домашнім. Золотисту хрустку рибу можна подавати до сімейного обіду або в якості окремої закуски в доповненні з соусами. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Пиво – 100 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Акуратно відокремлюємо яєчні білки від жовтків. Використовувати будемо тільки білки.
Крок 2. Збиваємо яєчні білки з дрібкою солі до утворення пишної піни.
Крок 3. Вимішуємо борошно з пивом і сіллю до зникнення грудочок. Викладаємо сюди густу білкову піну. Вмішуємо білки лопаткою.
Крок 4. Попередньо розморожене і промите рибне філе нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Крок 5. Обвалюємо кожен шматочок філе в пивному клярі. Після викладаємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо філе пангасіуса в клярі з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 7. Пангасіус в пивному клярі готовий. Можна подавати до столу і пригощатися. При бажанні, смажену рибку доповнюйте свіжою зеленню.