Стейки пангасіуса, запечені в духовці
Стейки пангасіуса, запечені в духовці – дуже смачне і яскраве кулінарне рішення для вашого домашнього столу. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт, щоб риба вийшла максимально смачною і поживною. Порадуйте себе і близьких апетитним обідом або вечерею.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 3 шт.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Лимон – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 70 гр.
- Сир пармезан – 20 гр.
- Петрушка – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе пангасіуса і промиваємо його під водою.
Крок 2. Далі рибу нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 3. Поливаємо продукт соком половини лимона, посипаємо сіллю і меленим чорним перцем.
Крок 4. Твердий сир натираємо на середній або дрібній тертці і подрібнюємо петрушку.
Крок 5. Перемішуємо сир, зелень і панірувальні сухарі. В отриманій суміші обвалюємо підготовлені стейки.
Крок 6. Викладаємо заготовки на решітку. Грати розміщуємо над деко з пергаментом. Поливаємо рибку оливковим маслом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Крок 7. Стейки пангасіуса в духовці готові. Подавайте до столу зі свіжими овочами або вашими улюбленими гарнірами.