Пангасіус, запечений в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Стейки пангасіуса, запечені в духовці

Стейки пангасіуса, запечені в духовці – дуже смачне і яскраве кулінарне рішення для вашого домашнього столу. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт, щоб риба вийшла максимально смачною і поживною. Порадуйте себе і близьких апетитним обідом або вечерею.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 3 шт.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сухарі панірувальні – 70 гр.
  • Сир пармезан – 20 гр.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе пангасіуса і промиваємо його під водою.

Крок 2. Далі рибу нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. Поливаємо продукт соком половини лимона, посипаємо сіллю і меленим чорним перцем.

Крок 4. Твердий сир натираємо на середній або дрібній тертці і подрібнюємо петрушку.

Крок 5. Перемішуємо сир, зелень і панірувальні сухарі. В отриманій суміші обвалюємо підготовлені стейки.

Крок 6. Викладаємо заготовки на решітку. Грати розміщуємо над деко з пергаментом. Поливаємо рибку оливковим маслом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок 7. Стейки пангасіуса в духовці готові. Подавайте до столу зі свіжими овочами або вашими улюбленими гарнірами.