Філе пангасіуса, запечене у фользі
Філе пангасіуса, запечене у фользі, виходить дуже соковитим, ніжним і ароматним. Відмінна кулінарна ідея для того, щоб урізноманітнити звичне меню. Рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Встояти неможливо!
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Пангасіус – 0,8 кг
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Морква – 300 гр.
- Лимон – 50 гр.
- Сіль – 10 гр.
- Суміш перців – 5 гр.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо від шкірки моркву. Промиваємо її під водою і нарізаємо кружечками.
Крок 2. Очищений ріпчасту цибулю розбираємо на тонкі півкільця.
Крок 3. Форму для запікання устеляємо фольгою. Вливаємо сюди рослинне масло і викладаємо половину цибулі.
Крок 4. На цибулю кладемо половину моркви.
Крок 5. Слідом викладаємо заздалегідь розморожене філе пангасіуса. Солимо його і посипаємо сумішшю перців.
Крок 6. Кладемо на рибу тонкі кружечки лимона.
Крок 7. Закриваємо все це залишилися овочами: цибулею і морквою.
Крок 8. Щільно вкриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Крок 9. Соковите філе пангасіуса, запечене у фользі, готово. Діліть на порції і пригощайтеся!