Пангасіус, запечений в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Філе пангасіуса, запечене у фользі

Філе пангасіуса, запечене у фользі, виходить дуже соковитим, ніжним і ароматним. Відмінна кулінарна ідея для того, щоб урізноманітнити звичне меню. Рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Встояти неможливо!

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пангасіус – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Лимон – 50 гр.
  • Сіль – 10 гр.
  • Суміш перців – 5 гр.
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо від шкірки моркву. Промиваємо її під водою і нарізаємо кружечками.

Крок 2. Очищений ріпчасту цибулю розбираємо на тонкі півкільця.

Крок 3. Форму для запікання устеляємо фольгою. Вливаємо сюди рослинне масло і викладаємо половину цибулі.

Крок 4. На цибулю кладемо половину моркви.

Крок 5. Слідом викладаємо заздалегідь розморожене філе пангасіуса. Солимо його і посипаємо сумішшю перців.

Крок 6. Кладемо на рибу тонкі кружечки лимона.

Крок 7. Закриваємо все це залишилися овочами: цибулею і морквою.

Крок 8. Щільно вкриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Крок 9. Соковите філе пангасіуса, запечене у фользі, готово. Діліть на порції і пригощайтеся!