Пангасіус, запечений в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Філе пангасіуса, запечене з сиром і помідорами

Філе пангасіуса, запечене з сиром і помідорами – оригінальна кулінарна рішення для вашого сімейного столу або свята. Таке блюдо нікого не залишить байдужим. Готова риба порадує яскравим смаком, соковитістю і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 0,5 кг
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для випікання.

Процес приготування:

Крок 1. Твердий сир натираємо на середній тертці. Петрушку подрібнюємо ножем.

Крок 2. Помідор ріжемо на тонкі кружечки.

Крок 3. Деко устеляємо пергаментом. Капаємо трохи рослинного масла.

Крок 4. Викладаємо сюди рибні шматочки. Для цього філе заздалегідь розморожуємо природним шляхом.

Крок 5. Рибу солимо і посипаємо чорним меленим перцем за смаком.

Крок 6. На кожен рибний кладемо шматочок по кружку помідора.

Крок 7. Закриваємо заготовки сумішшю тертого сиру з петрушкою.

Крок 8. Готуємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 9. Філе пангасіуса, запечене з сиром і помідорами готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!