Пангасіус, запечений в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус з морквою і цибулею в духовці

Пангасіус з морквою і цибулею в духовці – цікаве і смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пангасіус – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Імбир – 0,5 ч. л.
  • мускатний Горіх – 0,5 ч. л.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соус томатний – 2 ст. л.
  • Вода – 0,5 склянки

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо, очищаємо і промиваємо тушки пангасіуса.

Крок 2. Натираємо підготовлену рибу сіллю і меленим чорним перцем.

Крок 3. Загортаємо заготовки у фольгу і відправляємо на 20 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.

Крок 4. Очищаємо цибулю з морквою. Лук ріжемо тонкими півкільцями, моркву натираємо на крупній тертці.

Крок 5. Тушкуємо овочі в сковорідці на рослинній олії і доповнюємо томатною пастою, водою, імбиром, мускатним горіхом, лавровим листком.

Крок 6. Перемішуємо і тушкуємо овочі до м’якості.

Крок 7. Акуратно розгортаємо фольгу з рибою. Пангасіус начиняємо і накриваємо тушкованими овочами. Випікаємо 20 хвилин при температурі 160 градусів.

Крок 8. Яскравий пангасіус з цибулею і морквою готовий. Подавайте до столу!