Пангасіус з морквою і цибулею в духовці
Пангасіус з морквою і цибулею в духовці – цікаве і смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Пангасіус – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Імбир – 0,5 ч. л.
- мускатний Горіх – 0,5 ч. л.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Соус томатний – 2 ст. л.
- Вода – 0,5 склянки
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо, очищаємо і промиваємо тушки пангасіуса.
Крок 2. Натираємо підготовлену рибу сіллю і меленим чорним перцем.
Крок 3. Загортаємо заготовки у фольгу і відправляємо на 20 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.
Крок 4. Очищаємо цибулю з морквою. Лук ріжемо тонкими півкільцями, моркву натираємо на крупній тертці.
Крок 5. Тушкуємо овочі в сковорідці на рослинній олії і доповнюємо томатною пастою, водою, імбиром, мускатним горіхом, лавровим листком.
Крок 6. Перемішуємо і тушкуємо овочі до м’якості.
Крок 7. Акуратно розгортаємо фольгу з рибою. Пангасіус начиняємо і накриваємо тушкованими овочами. Випікаємо 20 хвилин при температурі 160 градусів.
Крок 8. Яскравий пангасіус з цибулею і морквою готовий. Подавайте до столу!