паска з родзинками – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Як спекти паску без дріжджів з родзинками в домашніх умовах?

Бездріжджове тісто для пасок вимагає трохи менше часу на заміс. Однак, випічка відмінно піднімається, має чудовий смак і створюють атмосферу свята.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 10.

Інгредієнти:

  • Молоко згущене – 760 мл
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
  • Ванілін – за смаком.
  • Імбир – за смаком.
  • Для глазурі:
  • Білки яєчні – 2 шт.
  • Пудра цукрова – 1 склянка
  • Сік лимонний – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. У мисці збийте яйця, потім додайте згущене молоко і перемішайте.

2. Борошно змішайте з розпушувачем і ваніліном, просійте цю масу в миску і замісіть тісто.

3. У тісто додайте подрібнений імбир, перемішайте.

4. Наповніть форми тестом на 1/3. Поставте форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30-40 хвилин.

5. Приготуйте глазур. Збийте охолоджені білки до стійкої піни. Поступово всипте цукрову пудру і влийте сік лимона, продовжуйте збивати. Паски остудіть і прикрасити глазур’ю, залиште їх на ніч, щоб глазур застигла.

Приємного апетиту!