Як спекти паску без дріжджів з родзинками в домашніх умовах?
Бездріжджове тісто для пасок вимагає трохи менше часу на заміс. Однак, випічка відмінно піднімається, має чудовий смак і створюють атмосферу свята.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 10.
Інгредієнти:
- Молоко згущене – 760 мл
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Яйця курячі – 4 шт.
- Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
- Ванілін – за смаком.
- Імбир – за смаком.
- Для глазурі:
- Білки яєчні – 2 шт.
- Пудра цукрова – 1 склянка
- Сік лимонний – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. У мисці збийте яйця, потім додайте згущене молоко і перемішайте.
2. Борошно змішайте з розпушувачем і ваніліном, просійте цю масу в миску і замісіть тісто.
3. У тісто додайте подрібнений імбир, перемішайте.
4. Наповніть форми тестом на 1/3. Поставте форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30-40 хвилин.
5. Приготуйте глазур. Збийте охолоджені білки до стійкої піни. Поступово всипте цукрову пудру і влийте сік лимона, продовжуйте збивати. Паски остудіть і прикрасити глазур’ю, залиште їх на ніч, щоб глазур застигла.
Приємного апетиту!