Паста з куркою і грибами у вершковому соусі – 5 рецептів з фото покроково

Ніжна паста з куркою, грибами і сиром у вершковому соусі

Якщо ви ще ніколи не пробували пасту з куркою, грибами і сиром під вершковим соусом, то вам можна позаздрити, тому що вам ще належить насолодитися вперше цим надзвичайно ніжним смаком, який забезпечують сир і соус. Приготуйте цю страву, і всі будуть в щирому захваті від нього.

Склад:

  • Спагетті – 500 гр.
  • М’ясо куряче – 400 гр.
  • Печериці – 300 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Вершки 20% жирності – 200 мл
  • Вода – 3 л
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – 20 гр.
  • Спеції – 20 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Овочі –за смаком.

Процес приготування:

1. Вимити і просушити на паперовому рушник або серветки м’ясо курки. Нарізати на невеликі шматки.

2. Помити і почистити цибулю, нарізати вузькими півкільцями або довгастими слайсами. Щоб уникнути потрапляння соку в очі, змочуйте ніж холодною водою як можна частіше.

3. Вимити і нарізати гриби на невеликі тонкі полупластины прозорого кольору.

4. Розігріти сковороду. Вилити в неї рослинне масло, викласти гриби. Обсмажувати 5 хвилин, а потім додати нарізану цибулю, як слід перемішати і потримати на вогні ще 5 хв. Після цього викласти в сковороду шматочки м’яса і обсмажувати його до моменту, поки не утвориться рум’яна кірочка. Додати вершки, всипати сіль і спеції, обсмажувати на малому вогні протягом 20 хв.

5. Закип’ятити воду, додати в неї спагетті і сіль. У процесі варіння також вливаємо олію. Варити спагетті приблизно 8-10 хв. Натерти сир, використовуючи тертку побільше або нарізати на маленькі шматки. Додати до м’яса.

6. Як слід перемішати блюдо і готувати ще пару хвилин. Злити воду з макаронів з допомогою друшляка і помістити пасту на сковороду, ще раз перемішати і потримати на вогні буквально 1-2 хв. Після цього страву можна розкладати по тарілках і подавати. В якості прикраси підійде зелень або овочі. Приємного апетиту!