Печінкові котлети – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування печінкових котлет із свинячої печінки

Простий і швидкий рецепт, інгредієнти для якого будуть хоч і досить дешевими, але корисними за рахунок високого вмісту заліза в печінці. Котлети виходять м’якими і ніжними і напевно порадують всю сім’ю!

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Яйце – 1 шт.
  • Печінка свиняча – 400 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Крупа манна – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Готуємо всі необхідні продукти.

2. Промиваємо свинячу печінку, обсушуємо, видаляємо всі плівки і протоки. Нарізаємо її дрібними шматочками.

3. Пропускаємо печінку через м’ясорубку і подрібнюємо блендером.

4. Додаємо у фарш манку, яйце, сіль і перець за смаком.

5. Ретельно перемішуємо і залишаємо фарш на 15 хвилин, щоб манка наситила рідини і розбухла.

6. Розігріваємо олію на сковороді, ложкою викладаємо фарш і формуємо котлети. Обсмажуємо їх з кожного боку за 4 хвилини до золотистого кольору. Приємного апетиту!