Покроковий рецепт приготування печінкових котлет із свинячої печінки
Простий і швидкий рецепт, інгредієнти для якого будуть хоч і досить дешевими, але корисними за рахунок високого вмісту заліза в печінці. Котлети виходять м’якими і ніжними і напевно порадують всю сім’ю!
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
- Печінка свиняча – 400 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Крупа манна – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Готуємо всі необхідні продукти.
2. Промиваємо свинячу печінку, обсушуємо, видаляємо всі плівки і протоки. Нарізаємо її дрібними шматочками.
3. Пропускаємо печінку через м’ясорубку і подрібнюємо блендером.
4. Додаємо у фарш манку, яйце, сіль і перець за смаком.
5. Ретельно перемішуємо і залишаємо фарш на 15 хвилин, щоб манка наситила рідини і розбухла.
6. Розігріваємо олію на сковороді, ложкою викладаємо фарш і формуємо котлети. Обсмажуємо їх з кожного боку за 4 хвилини до золотистого кольору. Приємного апетиту!