Дуже смачна каша з перлової крупи в духовці
Поживну і наваристу перлову кашу здавна готували в печі. Схожий смак домашнього частування можна отримати з використанням духовки. Спробуйте яскраву кулінарну ідею.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 1 склянка
- Вода – 3 склянки
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. Перлову крупу ретельно промиваємо в теплій воді. Видаляємо все спливли крупинки.
2. Перекладаємо продукт в каструлю, знову заливаємо водою і доводимо до кипіння на плиті. Відкидаємо на дрібне сито.
3. Перекладаємо підготовлену крупу в чавунець або горщик. Заливаємо підсоленою водою і доповнюємо шматочком вершкового масла.
4. Ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку. Тримаємо її там до повної готовності. На це може піти близько 40 хвилин.
5. Яскрава навариста перлова каша готова. Ділите її на порції і пригощайтеся.