Перлова каша на воді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачна каша з перлової крупи в духовці

Поживну і наваристу перлову кашу здавна готували в печі. Схожий смак домашнього частування можна отримати з використанням духовки. Спробуйте яскраву кулінарну ідею.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 1 склянка
  • Вода – 3 склянки
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. Перлову крупу ретельно промиваємо в теплій воді. Видаляємо все спливли крупинки.

2. Перекладаємо продукт в каструлю, знову заливаємо водою і доводимо до кипіння на плиті. Відкидаємо на дрібне сито.

3. Перекладаємо підготовлену крупу в чавунець або горщик. Заливаємо підсоленою водою і доповнюємо шматочком вершкового масла.

4. Ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку. Тримаємо її там до повної готовності. На це може піти близько 40 хвилин.

5. Яскрава навариста перлова каша готова. Ділите її на порції і пригощайтеся.