Poke боул з вугром
Poke боул з вугром – це оригінальна і неймовірно смачна кулінарна ідея для вашого столу. Яскраве страва виходить поживним і корисним, завдяки різноманітності продуктів з високим вмістом вітамінів. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного рецепту!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Вугор, смажений в соусі унагі – 100 гр.
- Кіноа – 120 гр.
- Помідори черрі – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Мікс з салатного листя – 50 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- горіховий Соус – 100 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Оцет 9% – 2 ч. л.
- Мікрозелень рукола – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готовий вугор нарізаємо тонкими скибочками.
Крок 2. Промиваємо помідори черрі і розбираємо з навпіл. Нарізаємо авокадо.
Крок 3. Кип’ятимо воду в сотейнику. Вливаємо сюди оцет і формуємо у воді воронку. Акуратно розбиваємо сюди яйця по черговості. Варимо яйця-пашот близько 3-4 хвилин. Прибираємо їх шумівкою.
Крок 4. Заливаємо кіноа водою і варимо близько 15 хвилин до готовності.
Крок 5. У порційні глибокі тарілки викладаємо кіноа, салатний мікс, вугор, яйця-пашот, томати черрі.
Крок 6. Солимо частування і прикрашаємо микрозеленью.
Крок 7. Poke боул з вугром готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!