ПП салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Салат з вареної буряком для правильного харчування

Приготуємо яскравий і смачний салат з оригінальною подачею, який буде дуже ефектно виглядати на святковому столі і при поданні до сімейного обіду. Страва містить у собі відварну буряк, кільця червоного цибулі та інші овочі в поєднанні з маленькими кульками моцарели під оливковою олією і соєвим соусом.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Буряк (варена, дрібна) – 1 шт.
  • Салат листовий – ½ пучка.
  • Томати «черрі» – 3 шт.
  • Огірки свіжі– 1/3 шт.
  • Перець болгарський – 1/3 шт.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Сир «моцарелла» (кульки) – 4 шт.
  • Масло оливкове – 1,5 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Листовий салат ретельно промиваємо під струменем води, даємо трохи часу обсохнути і рвемо руками на більш дрібні частини.

Крок 2. Відварну буряк очищаємо від шкірки і нарізаємо досить великими шматочками, викладаємо на плоске блюдо поверх зелені.

Крок 3. Свіжий огірок і солодкий перець ріжемо на кубики, більше звичайного і додаємо в салат.

Крок 4. До овочів додаємо часточки дрібних помідорів, заправляємо оливковою олією і соєвим соусом, посипаємо чорним меленим перцем і сіллю.

Крок 5. Інгредієнти акуратно перемішуємо двома ложками і викладаємо на красиву тарілку, поверх овочів розкладаємо тонкі кільця червоного цибулі.

Крок 6. І завершуємо «композицію» маленькими кульками моцарелли, які додадуть страві особливу «родзинку». Приємного апетиту!