Салат з вареної буряком для правильного харчування
Приготуємо яскравий і смачний салат з оригінальною подачею, який буде дуже ефектно виглядати на святковому столі і при поданні до сімейного обіду. Страва містить у собі відварну буряк, кільця червоного цибулі та інші овочі в поєднанні з маленькими кульками моцарели під оливковою олією і соєвим соусом.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Буряк (варена, дрібна) – 1 шт.
 - Салат листовий – ½ пучка.
 - Томати «черрі» – 3 шт.
 - Огірки свіжі– 1/3 шт.
 - Перець болгарський – 1/3 шт.
 - Цибуля червоний – 1 шт.
 - Сир «моцарелла» (кульки) – 4 шт.
 - Масло оливкове – 1,5 ст. л.
 - Соус соєвий – 1 ст. л.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Сіль – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Листовий салат ретельно промиваємо під струменем води, даємо трохи часу обсохнути і рвемо руками на більш дрібні частини.
Крок 2. Відварну буряк очищаємо від шкірки і нарізаємо досить великими шматочками, викладаємо на плоске блюдо поверх зелені.
Крок 3. Свіжий огірок і солодкий перець ріжемо на кубики, більше звичайного і додаємо в салат.
Крок 4. До овочів додаємо часточки дрібних помідорів, заправляємо оливковою олією і соєвим соусом, посипаємо чорним меленим перцем і сіллю.
Крок 5. Інгредієнти акуратно перемішуємо двома ложками і викладаємо на красиву тарілку, поверх овочів розкладаємо тонкі кільця червоного цибулі.
Крок 6. І завершуємо «композицію» маленькими кульками моцарелли, які додадуть страві особливу «родзинку». Приємного апетиту!












