Несолодкі закусочні профітролі на святковий стіл
Смачні і прості закуски – важлива складова будь-якого святкового столу. Оцініть яскраву ідею приготування профітролей з несолодкої начинкою. Порадуйте своїх близьких або гостей.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 30 шт.
Склад:
- Борошно – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Вода – 200 мл
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
Для начинки:
- крабові Палички – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сир твердий – 120 гр.
- Майонез – за смаком.
- Креветки – 150 гр.
- Сир сирний – 150 гр.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
1. Для тіста кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо в нього дрібку солі і шматочки вершкового масла. Розмішуємо до однорідності.
2. Відразу ж відправляємо в суміш просіяне борошно. Вимішуємо продукти до отримання м’якої ніжної маси.
3. Даємо продукту трохи охолонути і розбиваємо в нього курячі яйця. Знову вимішуємо.
4. Розміщуємо тісто в кондитерському пакеті. З його допомогою видавлюємо профітролі на деко з пергаментом.
5. Випікаємо заготівлю 25 хвилин при температурі 200 градусів.Залишаємо остигати в духовці.
6. Тепер займемося начинкою. Вони можуть бути різними. Для першого варіанту натираємо на тертці крабові палички, доуриные яйця і твердий сир. Заправляємо продукти майонезом і розмішуємо.
7. Для другої начинки подрібнюємо креветки з кропом і доповнюємо їх сирним сиром.
8. У колишніх профитролях акуратно зрізаємо кришечку і фаршируємо продукт першої начинкою.
9. Також чинимо і з другої начинкою.
10. Прикрашаємо закуску за смаком і подаємо до святкового столу.