Профітролі класичні – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Несолодкі закусочні профітролі на святковий стіл

Смачні і прості закуски – важлива складова будь-якого святкового столу. Оцініть яскраву ідею приготування профітролей з несолодкої начинкою. Порадуйте своїх близьких або гостей.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 30 шт.

Склад:

  • Борошно – 150 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • крабові Палички – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Креветки – 150 гр.
  • Сир сирний – 150 гр.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Для тіста кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо в нього дрібку солі і шматочки вершкового масла. Розмішуємо до однорідності.

2. Відразу ж відправляємо в суміш просіяне борошно. Вимішуємо продукти до отримання м’якої ніжної маси.

3. Даємо продукту трохи охолонути і розбиваємо в нього курячі яйця. Знову вимішуємо.

4. Розміщуємо тісто в кондитерському пакеті. З його допомогою видавлюємо профітролі на деко з пергаментом.

5. Випікаємо заготівлю 25 хвилин при температурі 200 градусів.Залишаємо остигати в духовці.

6. Тепер займемося начинкою. Вони можуть бути різними. Для першого варіанту натираємо на тертці крабові палички, доуриные яйця і твердий сир. Заправляємо продукти майонезом і розмішуємо.

7. Для другої начинки подрібнюємо креветки з кропом і доповнюємо їх сирним сиром.

8. У колишніх профитролях акуратно зрізаємо кришечку і фаршируємо продукт першої начинкою.

9. Також чинимо і з другої начинкою.

10. Прикрашаємо закуску за смаком і подаємо до святкового столу.