Профітролі з сирним сиром і червоною рибою
Ніжні профітролі з несолодкої начинкою стануть яскравим рішенням для вашого урочистого столу. Спробуйте простий домашній рецепт з червоною рибою і сирним сиром.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 26 шт.
Склад:
- Борошно – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Вода – 120 мл
- Молоко – 120 мл
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
Для начинки:
- Риба червона – 200 гр.
- Сир сирний – 400 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Кріп – 1 пучок.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Кип’ятимо воду з молоком. В рідини розтоплюємо вершкове масло і розчиняємо щіпку солі.
2. Прибираємо заготовку з вогню і додаємо в неї борошно і курячі яйця. Вимішуємо до отримання однорідного жидковатого тесту.
3. Розкладаємо тісто невеликими шматочками на деко з пергаментом.
4. Випікаємо профітролі близько 30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Залишаємо остигати в духовці.
5. Для начинки, в одній посуді з’єднуємо сирний сир зі спеціями, подрібненим часником і кропом. Вимішуємо продукти.
6. З готових профітролей зрізаємо верхівку.
7. Начиняємо продукт масою з сирного сиру і спецій.
8. Далі розміщуємо шматочки червоної риби.
9. По своєму смаку прикрашаємо частування зеленню.
10. Готово, можна подавати до столу!