Неймовірно смачна пшоняна каша на кокосовому молоці
Неймовірно смачна домашня ідея для приготування пшоняної каші – на кокосовому молоці. Страва порадує прихильників рослинної кухні. Оцініть поживні властивості частування і яскравий аромат.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Крупа пшоняна – 100 гр.
- Молоко кокосове – 200 мл
- Вода – 300 мл
- Цукор – 1 ст. л.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
1. Спочатку відміряємо потрібну кількість холодної води. Переливаємо його в каструлю і доводимо до кипіння.
2. Далі перебираємо і пшоняну крупу промиваємо. Опускаємо її в каструлю з гарячою водою.
3. Варимо масу близько 20 хвилин до випаровування рідини. Вогонь робимо помірним.
4. Додаємо сіль з цукром і вливаємо заздалегідь прогріту кокосове молоко. Продовжуємо готувати ще 10 хвилин на тихому вогні.
5. Готову пшоняну кашу розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Доповнюємо частування вершковим маслом і ставимо на стіл.