Пшоняна каша на молоці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Неймовірно смачна пшоняна каша на кокосовому молоці

Неймовірно смачна домашня ідея для приготування пшоняної каші – на кокосовому молоці. Страва порадує прихильників рослинної кухні. Оцініть поживні властивості частування і яскравий аромат.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Крупа пшоняна – 100 гр.
  • Молоко кокосове – 200 мл
  • Вода – 300 мл
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку відміряємо потрібну кількість холодної води. Переливаємо його в каструлю і доводимо до кипіння.

2. Далі перебираємо і пшоняну крупу промиваємо. Опускаємо її в каструлю з гарячою водою.

3. Варимо масу близько 20 хвилин до випаровування рідини. Вогонь робимо помірним.

4. Додаємо сіль з цукром і вливаємо заздалегідь прогріту кокосове молоко. Продовжуємо готувати ще 10 хвилин на тихому вогні.

5. Готову пшоняну кашу розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Доповнюємо частування вершковим маслом і ставимо на стіл.