Пиріг з замороженої вишнею з листкового бездріжджового тіста
Рум’яний хрусткий пиріг їх листкового тіста можна доповнити соковитою ягідною начинкою. Приготуйте яскраве частування з додаванням заморожених вишень. Подавайте десерт до чаю або з іншими напоями.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Вишня заморожена – 300 гр.
- Варення – 80 гр.
- Цукор – 1 ст. л.
- Крохмаль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо продукти в потрібній кількості.
2. Листкове бездріжджове тісто злегка розкачуємо і ділимо на дві частини.
3. Одну частину тісто акуратно викладаємо у форму для випікання.
4. Обмазуємо основу для пирога густим варенням.
5. Решту тіста нарізаємо тонкими смужками.
6. Починаємо закривати шар з варення смужками тіста.
7. Акуратно формуємо з шматочків решітку.
8. Зверху викладаємо заморожені ягоди. Посипаємо заготівлю цукром і крохмалем.
9. Випікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 200 градусів.
10. Яскравий десерт для вашого столу на листковому тісті готовий. Подавайте його до столу!