Пиріг з листкового тіста у вишнею – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг з замороженої вишнею з листкового бездріжджового тіста

Рум’яний хрусткий пиріг їх листкового тіста можна доповнити соковитою ягідною начинкою. Приготуйте яскраве частування з додаванням заморожених вишень. Подавайте десерт до чаю або з іншими напоями.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Вишня заморожена – 300 гр.
  • Варення – 80 гр.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Крохмаль – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти в потрібній кількості.

2. Листкове бездріжджове тісто злегка розкачуємо і ділимо на дві частини.

3. Одну частину тісто акуратно викладаємо у форму для випікання.

4. Обмазуємо основу для пирога густим варенням.

5. Решту тіста нарізаємо тонкими смужками.

6. Починаємо закривати шар з варення смужками тіста.

7. Акуратно формуємо з шматочків решітку.

8. Зверху викладаємо заморожені ягоди. Посипаємо заготівлю цукром і крохмалем.

9. Випікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

10. Яскравий десерт для вашого столу на листковому тісті готовий. Подавайте його до столу!