Пиріг з персиками на кефірі в духовці
Пиріг з персиками на кефірі в духовці – це простий у виконанні і дуже смачний десерт для всієї родини. Таке ласощі ідеально подати з чашкою чаю або іншими вашими улюбленими напоями. Обов’язково спробуйте приготувати пиріг з нашого покрокового рецептом.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Песики консервовані – 250 гр.
- Кефір – 1 склянка
- Борошно – 160 гр.
- Цукор – 1 склянка
- Яйце куряче – 2 шт.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Розпушувач – 12 гр.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо інгредієнти зі списку.
Крок 2. З’єднуємо яйця зі звичайним цукром і ванільним. Додаємо дрібку солі і все добре збиваємо.
Крок 3. Вводимо сюди розтоплене вершкове масло, кефір просіяне борошно з розпушувачем. Вимішуємо однорідне тісто.
Крок 4. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Крок 5. Виливаємо тісто у форму для випікання. Розкладаємо по тесту часточки персиків.
Крок 6. Випікаємо в розігрітій духовці близько 30-35 хвилин.
Крок 7. Пиріг з персиками на кефірі в духовці готовий. Подавайте частування до столу!