Покроковий рецепт рулету з червоною рибою і авокадо
Авокадо – такий фрукт, який використовують у приготуванні салатів, бутербродом та інших закусок. За смаком він дуже нагадує волоський горіх і відмінно поєднується з солоною рибою. Пропонуємо і вам оцінити вишуканий смак рулету з лаваша з червоною рибою і авокадо.
Склад:
- Слабосолона сьомга – 300 гр.
- Лаваш – 1 шт.
- Вершковий сир – 250 гр.
- Авокадо – 1 шт.
Процес приготування:
1. Можна використовувати слабосолону сьомгу або будь-яку іншу червону рибу. Рибне філе нарізаємо на тонкі скибочки, щоб потім рівномірним шаром розподілити її по лавашу.
2. Авокадо очищаємо від шкірки, витягаємо ядро, м’якоть нарізаємо смужками.
3. Лаваш розстилаємо на столі, щедро змащуємо його вершковим сиром, приділяємо увагу краях, щоб потім краї не висихали. 4. Зверху розкладаємо начинку з сьомги і авокадо.
5. Смужки начинки можна чергувати або викласти окремим шаром рибу і поверх неї авокадо, так рулет вийде товщі.
6. Скручуємо щільний рулет, краї закріплюємо і залишаємо в холодильнику на 30-40 хвилин, щоб закуска трохи просочилася. 7. Рулет розрізаємо на шматки завтовшки 3-4 сантиметри і викладаємо на плоску тарілку, можна доповнити композицію листям салату, шматочками лимона і скибочками риби.
Приємного апетиту!