Рулет з лаваша з крабовими паличками – 10 покрокових рецептів з фото

Простий рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками і огірком

Розмістимо начинку в рулеті так, щоб закуска заграла красивими різнобарвними кружечками в розрізі. Така краса буде не тільки смачним закусочним частуванням, але і незвичайним прикрасою столу.

Склад:

  • Крабові палички – 1 упак.
  • Свіжий огірок великий– 1 шт.
  • Лаваш тонкий вірменський– 1 шт.
  • зварені Яйця– 2 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Листя салату – 0,5 пучка

Процес приготування:

1. Лиття салату і свіжий огірок вимийте. Якщо крабові палички заморожені — розморозьте, залишивши в кімнаті. Лаваш розкладіть на плоскій поверхні, ретельно змастіть майонезом, відступаючи трохи від країв, це важливо для рівного формування форми рулету. Укладіть салатні листя щільною смугою.

2. Праворуч від салату смужкою викладіть порізані дрібно ножем або протерті крупно на тертці яйця.

3. Крабові палички розгорніть і складіть черговий смугою праворуч. Огірок наріжте тонкими пластинами в довжину і викладіть наступним рядом.

4. Бічні краї майбутнього рулету загніть всередину і поверніть лаваш щільним рулетом з боку салату. Оберніть фольгою або харчовою плівкою і поставити в холод на 1-2 години. Час залежить від бажаного ступеня пропитанности рулету начинкою.

5. Гострим ножем розділіть рулет на широкі шматки по 3-4 см. і красиво розподіліть по плоскій сервірувальній тарілці. Подавайте ошатний закусочний рулет до столу!