Рулет з лаваша з крабовими паличками – 10 покрокових рецептів з фото

Покроковий рецепт приготування крабового рулету з майонезом

В цьому рецепті в лаваш додамо, свіжі овочі, зелень і сир. Відомо, що овочі пускають багато соку. Тому, щоб не розмочити лаваш, можна злегка віджати їх після подрібнення.

Інгредієнти:

  • Лаваш прямокутний лист – 1 шт.
  • Сир – 200 г
  • Крабовий палички – 200 г
  • Кріп і цибулю пір’яний – 30 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Часник (зубчик) – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Майонез – 100 г

Процес приготування:

1. Великий аркуш лаваша поріжте на дві рівні частини, рулет будемо робити з двох шарів.

2. Сир, протертий на дрібній тертці, з’єднайте з пропущеним через прес часником і частиною майонезу. Вимитий і висушений рушником огірок натріть на крупній стороні терки. Цибулю і кріп подрібнити ножем.

3. Кріп з’єднайте з сирно — майонезній масою і натріть нею лаваш. Ложкою покладіть огірок і зелену цибулю, розподіляючи їх по поверхні.

4. Покладіть другий лаваш і тонко змажте майонезом. Поріжте на дрібні кубики розморожений заздалегідь крабові палички і свіжий вимитий помідор і розкладіть по всьому лавашу. Скрутіть лаваші в рулет і помістіть в холод на годину-другу.

5. Дістаньте рулет і порізати на шматочки бажаної товщини. Укладіть на тарілку і подавайте до столу самим першим блюдом.

Приємного апетиту!