Покроковий рецепт приготування крабового рулету з майонезом
В цьому рецепті в лаваш додамо, свіжі овочі, зелень і сир. Відомо, що овочі пускають багато соку. Тому, щоб не розмочити лаваш, можна злегка віджати їх після подрібнення.
Інгредієнти:
- Лаваш прямокутний лист – 1 шт.
- Сир – 200 г
- Крабовий палички – 200 г
- Кріп і цибулю пір’яний – 30 г
- Помідор – 1 шт.
- Часник (зубчик) – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Майонез – 100 г
Процес приготування:
1. Великий аркуш лаваша поріжте на дві рівні частини, рулет будемо робити з двох шарів.
2. Сир, протертий на дрібній тертці, з’єднайте з пропущеним через прес часником і частиною майонезу. Вимитий і висушений рушником огірок натріть на крупній стороні терки. Цибулю і кріп подрібнити ножем.
3. Кріп з’єднайте з сирно — майонезній масою і натріть нею лаваш. Ложкою покладіть огірок і зелену цибулю, розподіляючи їх по поверхні.
4. Покладіть другий лаваш і тонко змажте майонезом. Поріжте на дрібні кубики розморожений заздалегідь крабові палички і свіжий вимитий помідор і розкладіть по всьому лавашу. Скрутіть лаваші в рулет і помістіть в холод на годину-другу.
5. Дістаньте рулет і порізати на шматочки бажаної товщини. Укладіть на тарілку і подавайте до столу самим першим блюдом.
Приємного апетиту!