Як зробити рулет з лаваша з крабовими паличками і кукурудзою?
Можна назвати цей рецепт «Лаваші з салатом», таким довгі роки улюбленим і смачною стравою святкового столу – салат з крабових паличок і кукурудзи. Ми змінимо спосіб подачі і отримаємо чудову закуску для будь-якого випадку.
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий в аркушах– 2 шт.
- Сир твердий – 10 р.
- Крабовий палички – 250 г
- Консервована кукурудза – 1 банка
- Кріп, пір’я цибулі зеленої – пучок
- Яйця – 4 шт.
- Майонез – 150 р.
Процес приготування:
1. Для салату дуже дрібно нарізаємо палички з краба, можна подрібнити в блендері, головне — щоб вийшли дрібні шматочки, а не каша. Відразу ж подрібнюємо яйця. Сир краще потерти на тертці. Об’єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, зелень, яка більше подобається і перемішуємо.
2. На столі розкачуємо харчову плівку, на неї покладемо лист лаваша. Якщо лаваш дуже великий — розділіть його навпіл. Добре промазуємо салатом лаваш, а краї змащуємо майонезом для кращого зчеплення.
3. Зверху укладаємо другий лист лавашу, перекриваємо цей шар салатом і максимально щільно укручиваем рулетом. Загортаємо його в плівку і ставимо в холод на 2 години, щоб добре просочився.
4. Готовий рулет нарізаємо гострим ножем на шматки по 4 см і викладаємо на тарілку зрізом вниз.
5. Зверху прикрасимо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!