Покроковий рецепт рибного супу з консервів сайри з вермішеллю
Вашій увазі надається рецепт ароматної, наваристого супу на основі консервованої риби, а саме – сайри. З додаванням дрібних макаронів, перше блюдо стає дуже ситним і дозволяє позбутися від почуття голоду на багато годин.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Сайра консервована – 250 гр.
- Вермішель – 100 гр.
- Картопля – 2-3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Вода – 1,5 л
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – 2-3 ст. л.
- Часник – 2-3 зуб.
Процес приготування:
1. Готуємо необхідні продукти: овочі очищаємо від шкірки, зважуємо необхідну кількість вермішелі і води.
2. Моркву і цибулю довільно подрібнюємо на кубик або соломку.
3. На сковорідці розігріваємо кілька ложок рослинного масла і готуємо зажарку – до м’якості обсмажуємо нарізані овочі.
4. У каструлю вливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь закипати, а в цей час картоплю ріжемо на кубики середньої величини. Як тільки вода почне булькати – відправляємо до неї картоплю і за своїм смаком солимо і перчимо, готуємо на повільному вогні.
5. Рибу перетираємо з допомогою виделки практично до однорідної консистенції.
6. Через 7 хвилин варіння картоплі, додаємо пасеровані овочі, кип’ятимо 1-2 хвилини.
7. В ці вільні хвилинки дрібно нарізаємо кілька зубчиків часнику і улюблену зелень.
8. Перекладаємо в каструлю подрібнену сайру, вермішель і часник. Варимо ще 2-3 хвилини, перемішуємо всі інгредієнти.
9. Вимикаємо ароматний супчик і розливаємо по порційних тарілках. Перед подачею прикрашаємо нарубаною зеленню. Приємного апетиту!