Рибний суп з консервів сайри – 5 рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт рибного супу з консервів сайри з вермішеллю

Вашій увазі надається рецепт ароматної, наваристого супу на основі консервованої риби, а саме – сайри. З додаванням дрібних макаронів, перше блюдо стає дуже ситним і дозволяє позбутися від почуття голоду на багато годин.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Сайра консервована – 250 гр.
  • Вермішель – 100 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Вода – 1,5 л
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Часник – 2-3 зуб.

Процес приготування:

1. Готуємо необхідні продукти: овочі очищаємо від шкірки, зважуємо необхідну кількість вермішелі і води.

2. Моркву і цибулю довільно подрібнюємо на кубик або соломку.

3. На сковорідці розігріваємо кілька ложок рослинного масла і готуємо зажарку – до м’якості обсмажуємо нарізані овочі.

4. У каструлю вливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь закипати, а в цей час картоплю ріжемо на кубики середньої величини. Як тільки вода почне булькати – відправляємо до неї картоплю і за своїм смаком солимо і перчимо, готуємо на повільному вогні.

5. Рибу перетираємо з допомогою виделки практично до однорідної консистенції.

6. Через 7 хвилин варіння картоплі, додаємо пасеровані овочі, кип’ятимо 1-2 хвилини.

7. В ці вільні хвилинки дрібно нарізаємо кілька зубчиків часнику і улюблену зелень.

8. Перекладаємо в каструлю подрібнену сайру, вермішель і часник. Варимо ще 2-3 хвилини, перемішуємо всі інгредієнти.

9. Вимикаємо ароматний супчик і розливаємо по порційних тарілках. Перед подачею прикрашаємо нарубаною зеленню. Приємного апетиту!