Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат із стручкової квасолі з яйцем і огірком

Салат із стручкової квасолі з яйцем і огірком – це цікаве і просте у виконанні рішення для вашого столу. Апетитне овочеве блюдо підійде в якості перекусу або гарніру. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 300 гр.
  • Огірок – 3 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 75 мл
  • Молоко – 10 мл

Процес приготування:

Крок 1. Огірки ріжемо невеликими брусочками і викладаємо в салатник.

Крок 2. До огірків відправляємо помідори, нарізані соломкою.

Крок 3. Сюди ж кладемо півкільця цибулі.

Крок 4. Доповнюємо подрібненим часником.

Крок 5. Стручкову квасолю варимо 10 хвилин у киплячій воді. Відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді і відправляємо продукт в салатник.

Крок 6. Солимо і перчимо за смаком, доповнюємо подрібненою зеленню. Перед подачею кладемо в частування попередньо обсмажене і нарізане шматочками куряче яйце.

Крок 7. Салат із стручкової квасолі з яйцем і огірком готовий. Пригощайтеся!