Салат із стручкової квасолі з яйцем і огірком
Салат із стручкової квасолі з яйцем і огірком – це цікаве і просте у виконанні рішення для вашого столу. Апетитне овочеве блюдо підійде в якості перекусу або гарніру. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 300 гр.
- Огірок – 3 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 75 мл
- Молоко – 10 мл
Процес приготування:
Крок 1. Огірки ріжемо невеликими брусочками і викладаємо в салатник.
Крок 2. До огірків відправляємо помідори, нарізані соломкою.
Крок 3. Сюди ж кладемо півкільця цибулі.
Крок 4. Доповнюємо подрібненим часником.
Крок 5. Стручкову квасолю варимо 10 хвилин у киплячій воді. Відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді і відправляємо продукт в салатник.
Крок 6. Солимо і перчимо за смаком, доповнюємо подрібненою зеленню. Перед подачею кладемо в частування попередньо обсмажене і нарізане шматочками куряче яйце.
Крок 7. Салат із стручкової квасолі з яйцем і огірком готовий. Пригощайтеся!