Теплий салат із стручкової квасолею
Теплий салат із стручкової квасолею порадує вас яскравим смаком, ароматом і апетитним виглядом. Подавайте до столу як самостійне блюдо або як гарнір до гарячих частувань. Приготувати корисний продукт нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Склад:
- Квасоля стручкова – 250 гр.
- Вода – 350 мл
- Сіль гімалайська рожева – 2 гр.
- Перець чорний мелений – 1 гр.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
- Кунжут – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Відварюємо квасолю в киплячій воді близько 10 хвилин. Якщо заморожений продукт, то його досить проварити 3-4 хвилини.
Крок 3. Відкидаємо на друшляк і перекладаємо в сковороду з оливковою олією. Смажимо близько двох хвилин на помірному вогні.
Крок 4. Для заправки змішуємо соєвий соус, бальзамічний оцет, мед і воду.
Крок 5. Викладаємо квасоля в салатник, солимо і перчимо за смаком. Поливаємо соусом, перемішуємо і залишаємо на дві хвилини.
Крок 6. Посипаємо частування кунжутом і знову перемішуємо.
Крок 7. Теплий салат із стручкової квасолею готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!