Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Теплий салат із стручкової квасолею

Теплий салат із стручкової квасолею порадує вас яскравим смаком, ароматом і апетитним виглядом. Подавайте до столу як самостійне блюдо або як гарнір до гарячих частувань. Приготувати корисний продукт нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • Квасоля стручкова – 250 гр.
  • Вода – 350 мл
  • Сіль гімалайська рожева – 2 гр.
  • Перець чорний мелений – 1 гр.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
  • Кунжут – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Відварюємо квасолю в киплячій воді близько 10 хвилин. Якщо заморожений продукт, то його досить проварити 3-4 хвилини.

Крок 3. Відкидаємо на друшляк і перекладаємо в сковороду з оливковою олією. Смажимо близько двох хвилин на помірному вогні.

Крок 4. Для заправки змішуємо соєвий соус, бальзамічний оцет, мед і воду.

Крок 5. Викладаємо квасоля в салатник, солимо і перчимо за смаком. Поливаємо соусом, перемішуємо і залишаємо на дві хвилини.

Крок 6. Посипаємо частування кунжутом і знову перемішуємо.

Крок 7. Теплий салат із стручкової квасолею готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!