Салат з тунцем і стручкової квасолею
Салат з тунцем і стручкової квасолею – відмінне кулінарне рішення для вашого оригінального обіду або вечері. Така закуска точно різноманітить ваше меню і порадує рідних. Для приготування смачного і корисного салату використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Тунець консервований – 200 гр.
- Яйце перепелине – 10 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Стручкову квасолю розламуємо на коротші відрізки і відварюємо в гарячій підсоленій воді 10 хвилин.
Крок 3. Промиваємо і обсушуємо зелень, після дрібно ріжемо її ножем.
Крок 4. Відварюємо яйця перепелині. Остуджуємо їх, очищаємо і поділяємо на половинки.
Крок 5. Консервований тунець добре розминаємо виделкою.
Крок 6. У глибокій мисці з’єднуємо тунець, квасоля і зелень. Солимо, перчимо і поливаємо рослинним маслом. Перемішуємо.
Крок 7. Салат з тунцем і стручкової квасолею готовий. Прикрашайте половинками перепелиних яєць і подавайте до столу!