Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з тунцем і стручкової квасолею

Салат з тунцем і стручкової квасолею – відмінне кулінарне рішення для вашого оригінального обіду або вечері. Така закуска точно різноманітить ваше меню і порадує рідних. Для приготування смачного і корисного салату використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 200 гр.
  • Тунець консервований – 200 гр.
  • Яйце перепелине – 10 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Стручкову квасолю розламуємо на коротші відрізки і відварюємо в гарячій підсоленій воді 10 хвилин.

Крок 3. Промиваємо і обсушуємо зелень, після дрібно ріжемо її ножем.

Крок 4. Відварюємо яйця перепелині. Остуджуємо їх, очищаємо і поділяємо на половинки.

Крок 5. Консервований тунець добре розминаємо виделкою.

Крок 6. У глибокій мисці з’єднуємо тунець, квасоля і зелень. Солимо, перчимо і поливаємо рослинним маслом. Перемішуємо.

Крок 7. Салат з тунцем і стручкової квасолею готовий. Прикрашайте половинками перепелиних яєць і подавайте до столу!