Салат із стручкової квасолею і грибами
Салат із стручкової квасолею і грибами – це проста у виконанні і неймовірно смачне блюдо для вашого домашнього столу. Таке частування нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше звичне меню. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 300 гр.
- Гриби печериці – 4 шт.
- стручковий Перець чилі – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – для смаження.
- Кунжут білий – 1 ч. л.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Стручкову квасолю відварюємо 10 хвилин в киплячій воді. Якщо використовуєте заморожений продукт, то варимо одну хвилину після закипання.
Крок 3. Відкидаємо на друшляк, промиваємо і даємо повністю охолонути.
Крок 4. Очищаємо часник і нарізаємо його.
Крок 5. Промиваємо печериці і нарізаємо тонкими пластинками.
Крок 6. Протягом хвилини смажимо гриби на рослинній олії. Доповнюємо подрібненим часником і нарізаним перцем чилі. Перемішуємо і смажимо до готовності грибів.
Крок 7. Викладаємо до грибів квасоля. Вливаємо соєвий соус і смажимо до готовності.
Крок 8. Салат із стручкової квасолею і грибами готовий. Подавайте до столу, доповнивши білим кунжутом.