Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат із стручкової квасолею і грибами

Салат із стручкової квасолею і грибами – це проста у виконанні і неймовірно смачне блюдо для вашого домашнього столу. Таке частування нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше звичне меню. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 300 гр.
  • Гриби печериці – 4 шт.
  • стручковий Перець чилі – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Кунжут білий – 1 ч. л.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Стручкову квасолю відварюємо 10 хвилин в киплячій воді. Якщо використовуєте заморожений продукт, то варимо одну хвилину після закипання.

Крок 3. Відкидаємо на друшляк, промиваємо і даємо повністю охолонути.

Крок 4. Очищаємо часник і нарізаємо його.

Крок 5. Промиваємо печериці і нарізаємо тонкими пластинками.

Крок 6. Протягом хвилини смажимо гриби на рослинній олії. Доповнюємо подрібненим часником і нарізаним перцем чилі. Перемішуємо і смажимо до готовності грибів.

Крок 7. Викладаємо до грибів квасоля. Вливаємо соєвий соус і смажимо до готовності.

Крок 8. Салат із стручкової квасолею і грибами готовий. Подавайте до столу, доповнивши білим кунжутом.