Салат «Козел на городі» з картоплею фрі
Салат «Козел на городі» з картоплею фрі – оригінальна закуска, яка урізноманітнює і прикрасить ваш домашній стіл. Таке частування ідеально підійде для великої родини або компанії. Готуйте на нашу перевіреного покрокового рецептом і зробіть звичне меню!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Свинина – 250 гр.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Оцет 9% – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Буряк очищаємо і натираємо її на крупній тертці. Можна використовувати тертці для корейської моркви або овочерізку.
Крок 3. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.
Крок 4. Тонкою соломкою розбираємо очищені від насіння болгарські перці.
Крок 5. Невеликими брусочками нарізаємо промиту моркву.
Крок 6. Четвертинками або ріжемо півкільцями ріпчасту цибулю.
Крок 7. Очищаємо, промиваємо картоплю, ріжемо її брусочками і відкидаємо на друшляк. Даємо стекти воді.
Крок 8. Викладаємо картопляну соломку в сковороду з рослинним маслом.
Крок 9. Обсмажуємо картоплю фрі до золотистої скоринки апетитною.
Крок 10. Тонкою соломкою розбираємо попередньо промиту свинину.
Крок 11. Обсмажуємо м’ясо на олії до рум’янцю і викладаємо в глибоку миску.
Крок 12. Тепер готові шматочки свинини потрібно замаринувати. Доповнюємо їх оцтом, сіллю і спеціями. Ретельно перемішуємо.
Крок 13. Даємо м’яса трохи постояти, поки не виділиться сік.
Крок 14. По краях плоскій тарілці розкладаємо картоплю фрі і сирі овочі. В центр викладаємо м’ясо і виливаємо весь маринад.
Крок 15. Салат «Козел на городі» з картоплею фрі готовий. Доповнюйте майонезом і подавайте частування до столу!