Овочевий салат з фетою
Овочевий салат з фетою виходить дуже соковитим і яскравим смаком. Його можна подавати в якості легкого вечері або як доповнення до основних страв. Приготувати таке частування дуже легко. Для цього беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Сир фета – 300 гр.
- Маслини – 200 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Листя салату – 100 гр.
- Масло оливкова – 50 мл
- Орегано – 5 гр.
- Суміш перців – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиті болгарські перці очистити від насіння, після нарізаємо їх невеликими шматочками. Викладаємо в салатник або глибоку миску.
Крок 2. Дрібними кубиками ріжемо огірки, відправляємо їх до перцям.
Крок 3. Тонкими часточками розбираємо помідори. Відправляємо їх у загальну миску.
Крок 4. Промиті і обсушені листочки салату розриваємо руками і викладаємо до інших овочів.
Крок 5. Сюди ж відправляємо маслини.
Крок 6. Фету ріжемо невеликими кубиками. Кладемо сир в тарілку з усіма інгредієнтами. Посипаємо орегано, суміш перців, поливаємо оливковою олією і акуратно перемішуємо.
Крок 7. Овочевий салат з фетою готовий. Розкладайте по сервировочным тарілках і пригощайтеся!