Салат з фетою – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з тунцем і фетою

Салат з тунцем і фетою порадує вас своїм цікавим смаком і поживними властивостями. Його можна подавати до обіду або вечері. Крім того, таке блюдо виходить корисним і не занадто калорійним. Обов’язково спробуйте його приготувати на нашу покрокового рецептом.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • Сир фета – 50 гр.
  • Листя салату – 100 гр.
  • Помідори чері – 4 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Тунець консервований – 70 гр.

Для заправки:

  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Оцет винний – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Цукор – 1 щіпка.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Листя салату промиваємо, обсушуємо і розриваємо руками на невеликі шматочки. Кладемо інгредієнт на тарілку, в якій будемо подавати страву.

Крок 2. Промиті помідори нарізаємо акуратними шматочками. Розкладаємо їх з салатним листочкам.

Крок 3. Тунець виймаємо з банки. Розділяємо його на невеликі шматочки і кладемо на овочеву заготовку.

Крок 4. Також відправляємо в заготовку сир фета, попередньо нарізаний кубиками.

Крок 5. Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і остуджуємо. Нарізаємо продукт часточками.

Крок 6. Відправляємо яєчні шматочки в салат.

Крок 7. Для заправки з’єднуємо оливкова олія, лимонний сік, винний оцет, сіль, цукор і чорний мелений перець. Перемішуємо до однорідності і поливаємо частування отриманою сумішшю.

Крок 8. Салат з тунцем і фетою готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!