Салат з тунцем і фетою
Салат з тунцем і фетою порадує вас своїм цікавим смаком і поживними властивостями. Його можна подавати до обіду або вечері. Крім того, таке блюдо виходить корисним і не занадто калорійним. Обов’язково спробуйте його приготувати на нашу покрокового рецептом.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 1
Склад:
- Сир фета – 50 гр.
- Листя салату – 100 гр.
- Помідори чері – 4 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Тунець консервований – 70 гр.
Для заправки:
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Оцет винний – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Цукор – 1 щіпка.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Листя салату промиваємо, обсушуємо і розриваємо руками на невеликі шматочки. Кладемо інгредієнт на тарілку, в якій будемо подавати страву.
Крок 2. Промиті помідори нарізаємо акуратними шматочками. Розкладаємо їх з салатним листочкам.
Крок 3. Тунець виймаємо з банки. Розділяємо його на невеликі шматочки і кладемо на овочеву заготовку.
Крок 4. Також відправляємо в заготовку сир фета, попередньо нарізаний кубиками.
Крок 5. Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і остуджуємо. Нарізаємо продукт часточками.
Крок 6. Відправляємо яєчні шматочки в салат.
Крок 7. Для заправки з’єднуємо оливкова олія, лимонний сік, винний оцет, сіль, цукор і чорний мелений перець. Перемішуємо до однорідності і поливаємо частування отриманою сумішшю.
Крок 8. Салат з тунцем і фетою готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!