Салат «Царський» з креветками, кальмарами і червоною ікрою
Неймовірно яскравий і смачний салат для Вашого столу – «Царський». Традиційно його готують з додаванням креветок, кальмарів та червоної ікри. Оцініть цікаве частування.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Креветки – 150 гр.
- Тушка кальмара – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Ікра червона – 100 гр.
- Майонез для заправки.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо картоплю з яйцями до готовності.
Крок 2. З тушкою кальмара чинимо також. На її приготування піде не більше 5 хвилин після кипіння.
Крок 3. Підготуємо креветки. Відварюємо їх або ошпарюємо. При необхідності, очищаємо від шкірки.
Крок 4. Готовий кальмар розбираємо тонкою соломкою.
Крок 5. Картоплю очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.
Крок 6. Відміряємо потрібну кількість червоної ікри.
Крок 7. Очищаємо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Білки дрібно нарізаємо.
Крок 8. Викладаємо шари. Спочатку картоплю, потім кальмари, ікра, білки, креветки, терті жовтки і знову ікра. Всі шари обмазуємо майонезом.
Крок 9. Яскравий святковий салатик готовий!