Дуже смачний салат з куркою, пекінською капустою і кукурудзою
Різні салати на основі пекінської капусти – це хороший варіант щоденного включення в свій раціон овочів, адже без них не обходяться навіть різного роду дієти. Куряче м’ясо надає салату ситність і в цьому рецепті його обсмажуємо, а кукурудза додає в салат деяку насолоду. Заправляємо салат майонезом.
Час готування: 40 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Пекінська капуста – 200 гр.
- Куряче філе – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 0.5 банки.
- Яйце відварене – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ч. л.
- Приправа для курки – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Промите і обсушенное куряче філе, добре натираємо сумішшю чайної ложки рослинної олії з сіллю і приправою для курки.
2. Потім його обсмажуємо на невеликій кількості олії і на маленькому вогні до рум’яного кольору з обох сторін.
3. У сковорідку до смаженій філе наливаємо трохи води і протягом 10-15 хвилин тушкуємо його, накривши сковороду кришкою.
4. Тонкою соломкою пекінську капусту шаткуємо і відразу кладемо її в салатницю.
5. Акуратними брусочками огірок нарізаємо і кладемо його поверх капусти.
6. Відварені круто яйця розрізаємо на половинки, потім нарізаємо соломкою і перекладаємо в салатницю.
7. Кукурудзу відкидаємо на сито для видалення соку і також кладемо до салату.
8. Підготовлене куряче філе нарізаємо впоперек волокон смужками і кладемо поверх овочів.
9. Потім салат за своїм смаком солимо, додаємо трохи майонезу і ложкою акуратно перемішуємо.
10. Салат з куркою, пекінською капустою і кукурудзою готовий. Пробуємо його на смак, додаємо чого недостатньо, розкладаємо на невеликі порційні салатниці і подаємо до столу.
Приємного апетиту!