Як зробити салат з куркою, пекінською капустою і грибами?
Цей рецепт призначений для любителів легкого салату, який можна приготувати і для повноцінного перекусу, і для вечері. Всі інгредієнти добре поєднуються, і салат заправляється сметаною або натуральним йогуртом. Куряче філе заздалегідь відварюється або запікається, також відварюють і гриби, що робить салат низькокалорійним.
Час готування: 25 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Пекінська капуста – 100 гр.
- філе Куряче варене – 150 гр.
- Печериці – 300 гр.
- Огірок свіжий – 200 гр.
- Сметана 15% – 40 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Спочатку підготуйте інгредієнти для салату у вказаній в рецепті кількості.
2. Печериці очистити, вимити під проточною водою і потім протягом 10 хвилин відваріть у воді з додаванням солі.
3. Пекінську капусту нашаткуйте тонкою соломкою, видаливши щільні підстави листя.
4. Помийте огірки і наріжте їх тонкими скибочками.
5. На окремі волокна руками розділіть відварене куряче філе.
6. Зварені і охолоджені печериці наріжте на 4-6 шматочків кожен гриб.
7. Овочеву нарізку, гриби і курку перекладіть в салатницю. Посипте все сіллю і спеціями за смаком, додайте сметану, і салат ложкою акуратно перемішайте. Приготований салат можете відразу подавати до столу.
Приємного апетиту!