Салат з куркою і пекінською капустою – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Як зробити салат з куркою, пекінською капустою і грибами?

Цей рецепт призначений для любителів легкого салату, який можна приготувати і для повноцінного перекусу, і для вечері. Всі інгредієнти добре поєднуються, і салат заправляється сметаною або натуральним йогуртом. Куряче філе заздалегідь відварюється або запікається, також відварюють і гриби, що робить салат низькокалорійним.

Час готування: 25 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Пекінська капуста – 100 гр.
  • філе Куряче варене – 150 гр.
  • Печериці – 300 гр.
  • Огірок свіжий – 200 гр.
  • Сметана 15% – 40 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку підготуйте інгредієнти для салату у вказаній в рецепті кількості.

2. Печериці очистити, вимити під проточною водою і потім протягом 10 хвилин відваріть у воді з додаванням солі.

3. Пекінську капусту нашаткуйте тонкою соломкою, видаливши щільні підстави листя.

4. Помийте огірки і наріжте їх тонкими скибочками.

5. На окремі волокна руками розділіть відварене куряче філе.

6. Зварені і охолоджені печериці наріжте на 4-6 шматочків кожен гриб.

7. Овочеву нарізку, гриби і курку перекладіть в салатницю. Посипте все сіллю і спеціями за смаком, додайте сметану, і салат ложкою акуратно перемішайте. Приготований салат можете відразу подавати до столу.

Приємного апетиту!