Салат з курячою печінкою, цибулею і морквою
Курячу печінку рідко використовують для приготування страв, і це незаслужено. Цей Продукт дуже корисний, смачний і ситний. Рецепт пропонованого салату з курячої печінки, як і інгредієнти, банально простий, але, спробувавши одного разу, ви включите його в домашнє меню. Якщо бентежить гірчинка печінки, її потрібно замочити на 1 годину в холодному молоці.
Час готування: 50 хвилин.
Час приготування: 25 хвилин.
Порції: 5.
Склад:
- Печінка куряча – 500 гр.
- Морква – 5 шт.
- Цибуля – 3 шт.
- Сіль – 1.5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
- Майонез – 5 ст. л.
Процес приготування:
1. Першим ділом очистіть, промийте овочі для салату.
2. Очищену моркву подрібнити на крупній тертці.
3. Цибулини наріжте невеликими кубиками. У сковорідці розігрійте рослинну олію і обсмажте на ньому до готовності подрібнені овочі.
4. Поки смажаться цибулю з морквою, підготуйте курячу печінку. Її очистіть від плівок і жиру, промийте і потім відваріть протягом 20 хвилин в підсоленій воді. Шматочки відвареної печінки остудіть на тарілці.
5. Охолоджену печінку наріжте невеликими кубиками.
6. У глибоку салатницю перекладіть нарізану печінку. Потім до неї перекладіть обсмажену моркву і цибулю. Салат заправте майонезом і акуратно перемішайте. Потім його на деякий час поставте в холодильник, щоб трохи охолов.
7. Салат з курячої печінки з морквою і цибулею готовий. Розкладіть його в порційні тарілки, декоруйте по своєму смаку і можете подавати до столу.
Приємного апетиту!