Салат з курячою печінкою – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з курячою печінкою, цибулею і морквою

Курячу печінку рідко використовують для приготування страв, і це незаслужено. Цей Продукт дуже корисний, смачний і ситний. Рецепт пропонованого салату з курячої печінки, як і інгредієнти, банально простий, але, спробувавши одного разу, ви включите його в домашнє меню. Якщо бентежить гірчинка печінки, її потрібно замочити на 1 годину в холодному молоці.

Час готування: 50 хвилин.

Час приготування: 25 хвилин.

Порції: 5.

Склад:

  • Печінка куряча – 500 гр.
  • Морква – 5 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Сіль – 1.5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Майонез – 5 ст. л.

Процес приготування:

1. Першим ділом очистіть, промийте овочі для салату.

2. Очищену моркву подрібнити на крупній тертці.

3. Цибулини наріжте невеликими кубиками. У сковорідці розігрійте рослинну олію і обсмажте на ньому до готовності подрібнені овочі.

4. Поки смажаться цибулю з морквою, підготуйте курячу печінку. Її очистіть від плівок і жиру, промийте і потім відваріть протягом 20 хвилин в підсоленій воді. Шматочки відвареної печінки остудіть на тарілці.

5. Охолоджену печінку наріжте невеликими кубиками.

6. У глибоку салатницю перекладіть нарізану печінку. Потім до неї перекладіть обсмажену моркву і цибулю. Салат заправте майонезом і акуратно перемішайте. Потім його на деякий час поставте в холодильник, щоб трохи охолов.

7. Салат з курячої печінки з морквою і цибулею готовий. Розкладіть його в порційні тарілки, декоруйте по своєму смаку і можете подавати до столу.

Приємного апетиту!