Салат з яєчними млинцями та корейською морквою
Для початку відварюється куряча грудка і розділяється на волокна. Ріпчасту цибулю маринують в оцті і окропі. Далі в окрему ємність відправляється корейська морква, курку, цибулю і яєчні млинці. Потім салат заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Грудка куряча варена – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Майонез – 2-3 ст. л.
- Оцет – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком приготування курячу грудку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Далі перекладаємо її на тарілку, даємо охолонути й нарізаємо кубиками або поділяємо на волокна.
Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Далі заливаємо його оцтом, окропом і відставляємо в сторону, щоб він промариновался.
Крок 3. Переходимо до приготування яєчних млинців. Розбиваємо в підходящу ємність три яйця, додаємо дрібку солі і добре збиваємо все віночком.
Крок 4. На сковороді розігріваємо трохи олії і обсмажуємо на ньому тонкі млинці з двох сторін до готовності. Повинно вийде 3-4 штуки.
Крок 5. Складаємо яєчні млинці один на одного і нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 6. В підходящу ємність відправляємо морква по-корейськи, курку, мариновану ріпчасту цибулю і млинці. Потім заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо.
Крок 7. Готовий салат перекладаємо в салатницю і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!