Салат з яєчними млинцями – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з яєчними млинцями та маринованою цибулею

Цибулю маринують в оцті, після чого він перекладається в окрему ємність разом з нарізаною соломкою шинкою і яєчними млинцями. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Шинка – 5 скибочок.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Оцет – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця розбиваємо в підходящу ємність, додаємо дрібку солі і злегка збиваємо.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і виливаємо туди тонким шаром яєчну масу. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності. Повинно вийде приблизно 5-6 штук.

Крок 3. Далі перекладаємо їх на тарілку, даємо охолонути й нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 4. Таким же чином нарізаємо шинку.

Крок 5. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Заливаємо його достатньою кількістю оцту, щоб він плавав у ньому і даємо постояти таким чином пару хвилин.

Крок 6. В окрему ємність відправляємо нарізані яєчні млинці і шинку. З лука зливаємо весь оцет і також додаємо його до решти інгредієнтів. Тепер заправляємо салат майонезом, добре перемішуємо і відразу ж подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.