Салат з яєчними млинцями та маринованою цибулею
Цибулю маринують в оцті, після чого він перекладається в окрему ємність разом з нарізаною соломкою шинкою і яєчними млинцями. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Яйця курячі – 5 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Шинка – 5 скибочок.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Оцет – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця розбиваємо в підходящу ємність, додаємо дрібку солі і злегка збиваємо.
Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і виливаємо туди тонким шаром яєчну масу. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності. Повинно вийде приблизно 5-6 штук.
Крок 3. Далі перекладаємо їх на тарілку, даємо охолонути й нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 4. Таким же чином нарізаємо шинку.
Крок 5. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Заливаємо його достатньою кількістю оцту, щоб він плавав у ньому і даємо постояти таким чином пару хвилин.
Крок 6. В окрему ємність відправляємо нарізані яєчні млинці і шинку. З лука зливаємо весь оцет і також додаємо його до решти інгредієнтів. Тепер заправляємо салат майонезом, добре перемішуємо і відразу ж подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.