Салат зі свинячим мовою і корейською морквою
Яскравий за смаком салат для вашого столу – з свинячого мови і корейської моркви. Частування вийде поживним, а також порадує легкої пікантністю. Подавайте до домашнього столу.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Мова свинячий – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо свинячі язики в підсоленій воді близько півтора годин. Далі продукт остуджуємо і очищаємо.
Крок 2. Ріжемо мову тонкими брусочками. Кладемо їх в глибоку миску. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.
Крок 3. Відварюємо курячі яйця. Остуджуємо їх і подрібнюємо. Корейську моркву можна розрізати на кілька частин.
Крок 4. Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо дрібно і відправляємо в загальну масу. Солимо, перчимо і розмішуємо вміст.
Крок 5. Перед подачею заправляємо апетитний салат майонезом і подаємо до столу!