Покроковий рецепт приготування салату «Зимовий» з м’ясом
З простих і бюджетних продуктів, таких як картопля, морква, зелений горошок і шматочок м’яса, можна з легкістю приготувати неймовірно смачний салат, який ідеально підійде як для святкового столу, так і для різноманітності звичного сімейного раціону.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Яловичина (варена) – 300 гр.
- Майонез – 150 мл
- Горошок консервований – 400 гр.
- Огірки мариновані – 5 шт.
- Яйця (варені) – 2 шт.
- Картопля (відварена) – 2 шт.
- Морква (варена) – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – ½ шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Варену картоплю нарізаємо дрібними кубиками – засипаємо в глибокий салатник.Крок 2. Морквину подрібнюємо аналогічним чином і відправляємо до картоплі.
Крок 3. Яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно шаткуємо.
Крок 4. Мариновані огірки ріжемо кубиком, при необхідності злегка віджимаємо від надлишків розсолу і додаємо до решти інгредієнтів.
Крок 5. Відварну яловичину поділяємо руками по волокнах або нарізаємо шматочками.Крок 6. Половину цибулини «звільняємо» від лушпиння і дрібно рубаємо.
Крок 7. З банки з горошком зливаємо рідину і пересипаємо бобову культуру в салатник.
Крок 8. Заправляємо салат сіллю і чорним меленим перцем згідно своїм перевагам, поливаємо майонезом і гарненько перемішуємо. Прибираємо настоюватися мінімум на одну годину в холод і після насолоджуємося. Приємного апетиту!