Салат «Зимовий» – 7 класичних рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування салату «Зимовий» з м’ясом

З простих і бюджетних продуктів, таких як картопля, морква, зелений горошок і шматочок м’яса, можна з легкістю приготувати неймовірно смачний салат, який ідеально підійде як для святкового столу, так і для різноманітності звичного сімейного раціону.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Яловичина (варена) – 300 гр.
  • Майонез – 150 мл
  • Горошок консервований – 400 гр.
  • Огірки мариновані – 5 шт.
  • Яйця (варені) – 2 шт.
  • Картопля (відварена) – 2 шт.
  • Морква (варена) – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – ½ шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Варену картоплю нарізаємо дрібними кубиками – засипаємо в глибокий салатник.Крок 2. Морквину подрібнюємо аналогічним чином і відправляємо до картоплі.

Крок 3. Яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно шаткуємо.

Крок 4. Мариновані огірки ріжемо кубиком, при необхідності злегка віджимаємо від надлишків розсолу і додаємо до решти інгредієнтів.

Крок 5. Відварну яловичину поділяємо руками по волокнах або нарізаємо шматочками.Крок 6. Половину цибулини «звільняємо» від лушпиння і дрібно рубаємо.

Крок 7. З банки з горошком зливаємо рідину і пересипаємо бобову культуру в салатник.

Крок 8. Заправляємо салат сіллю і чорним меленим перцем згідно своїм перевагам, поливаємо майонезом і гарненько перемішуємо. Прибираємо настоюватися мінімум на одну годину в холод і після насолоджуємося. Приємного апетиту!