Салат з яблук, свіжої капусти та моркви
Салат з яблук, свіжої капусти та моркви – це справжня вітамінна бомба», яка наситить ваш організм корисними макро – і мікроелементами, які так потрібні, особливо в холодний період року. А для оригінальності смаку додамо зерна солодкого граната і сушену м’яту.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Яблука – 1 шт.
- Гранат – ½ шт.
- Дайкон – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Морквина – 1 шт.
- М’ята сушена – 1 ч. л.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Капусту тонко шаткуємо і укладаємо в миску, зручну для перемішування.
Крок 2. Додаємо очищену моркву, натерту на бурачной тертці.
Крок 3. Також натираємо яблучну м’якоть і відправляємо до інших компонентів.
Крок 4. Слідом доповнюємо салат стружкою дайкона.
Крок 5. Посипаємо складові м’ятою і сіллю, вливаємо олію і гарненько перемішуємо.
Крок 6. Заправлений салат прикрашаємо гранатом і подаємо до столу. Приємного апетиту!