Салати з яблуком – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з яблук, свіжої капусти та моркви

Салат з яблук, свіжої капусти та моркви – це справжня вітамінна бомба», яка наситить ваш організм корисними макро – і мікроелементами, які так потрібні, особливо в холодний період року. А для оригінальності смаку додамо зерна солодкого граната і сушену м’яту.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Яблука – 1 шт.
  • Гранат – ½ шт.
  • Дайкон – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • М’ята сушена – 1 ч. л.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Капусту тонко шаткуємо і укладаємо в миску, зручну для перемішування.

Крок 2. Додаємо очищену моркву, натерту на бурачной тертці.

Крок 3. Також натираємо яблучну м’якоть і відправляємо до інших компонентів.

Крок 4. Слідом доповнюємо салат стружкою дайкона.

Крок 5. Посипаємо складові м’ятою і сіллю, вливаємо олію і гарненько перемішуємо.

Крок 6. Заправлений салат прикрашаємо гранатом і подаємо до столу. Приємного апетиту!