Салат «Французький» з яблуками
Салат «Французький» з яблуками – легка і проста в приготуванні закуска, до складу якої входять сирі овочі і фрукти, а використовується для заправки майонез. Така страва стане для вас поживним і корисним перекусом, на приготування якого вам не доведеться витрачати більше 15 хвилин.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 мні.
Порції – 3.
Склад:
- Яблука – 2 шт.
- Яйця (варені) – 4 шт.
- Сир твердий – 150 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Цибулину «звільняємо» від лушпиння, дрібно нарізаємо і заливаємо окропом буквально 30 секунд, зливаємо воду.
Крок 2. ½ Лука викладаємо на дно салатниці.
Крок 3. Покриваємо шматочки майонезній сіточкою.
Крок 4. Одну моркву очищаємо, натираємо на бурачной тертці і викладаємо на цибулю, присмачую майонезом.
Крок 5. М’якоть одного яблука подрібнюємо на тертці і кладемо поверх морквини, змащуємо майонезом.
Крок 6. На викладаємо яблука натерті яйця + майонез.
Крок 7. Верхівку салату формуємо з сиру, подрібненого на тертці.
Крок 8. Аналогічним чином повторюємо всі верстви ще раз. Приємного апетиту!