Салати з яблуком – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Французький» з яблуками

Салат «Французький» з яблуками – легка і проста в приготуванні закуска, до складу якої входять сирі овочі і фрукти, а використовується для заправки майонез. Така страва стане для вас поживним і корисним перекусом, на приготування якого вам не доведеться витрачати більше 15 хвилин.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 мні.

Порції – 3.

Склад:

  • Яблука – 2 шт.
  • Яйця (варені) – 4 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулину «звільняємо» від лушпиння, дрібно нарізаємо і заливаємо окропом буквально 30 секунд, зливаємо воду.

Крок 2. ½ Лука викладаємо на дно салатниці.

Крок 3. Покриваємо шматочки майонезній сіточкою.

Крок 4. Одну моркву очищаємо, натираємо на бурачной тертці і викладаємо на цибулю, присмачую майонезом.

Крок 5. М’якоть одного яблука подрібнюємо на тертці і кладемо поверх морквини, змащуємо майонезом.

Крок 6. На викладаємо яблука натерті яйця + майонез.

Крок 7. Верхівку салату формуємо з сиру, подрібненого на тертці.

Крок 8. Аналогічним чином повторюємо всі верстви ще раз. Приємного апетиту!