Салат з яблуками і селерою
Салат з яблуками і селерою – це корисний перекус, який крім величезної кількості вітамінів, містить в собі мінімальну кількість калорій. Виходячи з вищесказаного, вживати в їжу такий салат можна навіть на вечерю і не переживати про тяжкості в шлунку або зайвих кілограмах.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Селера (стебла) – 2 шт.
- Йогурт натуральний – 100 гр.
- Горіхи волоські – 1 жменя.
- Яблука – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування ретельно промиваємо зелені складові.
Крок 2. Яблуко і стебла селери ріжемо на шматочки потрібного розміру.
Крок 3. Горіхи подрібнюємо в кавомолці або блендері.
Крок 4. В тарілці змішуємо селера з яблуком.
Крок 5. На порціонні блюдця викладаємо жменю салату, поливаємо йогуртом і посипаємо горішками. Приємного апетиту!