Салат з яблуками, куркою та горіхами
Салат з яблуками, куркою та горіхами – це неймовірне поєднання текстур і смаків, зібраних в єдине ціле в одній тарілці. Горішки надають закуски хрусткость, курка – ніжність, а яблуко найтоншу нотку кислинки. Спробувавши цей салат одного разу, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Яблука – 100 гр.
- Сир – 80 гр.
- Ядра волоського горіха – 70 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Вода – 150 мл
- Цибуля ріпчаста – 70 гр.
- Оцет 9% – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Птицю відварюємо в підсоленій воді (20 хвилин з моменту закипання), остуджуємо і ріжемо на довільні шматочки або розбираємо по волокнах.
Крок 2. Чверть кільця цибулі маринуємо в суміші води і оцту близько 15 хвилин, після зливаємо надлишки рідини.
Крок 3. Шматочок сиру подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами.
Крок 4. Вирізаємо насінну коробочку яблука і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Крок 5. Викладаємо В салатник яблучні шматочки і сир.
Крок 6. Доповнюємо маринованою цибулею.
Крок 7. І відварною філе.
Крок 8. Присмачую закуску майонезом, а також меленим перцем і сіллю.
Крок 9. Розкладаємо салат по піалах і присипаємо горіхами – насолоджуємося. Приємного апетиту!