Салати з яблуком – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з яблуками, куркою та горіхами

Салат з яблуками, куркою та горіхами – це неймовірне поєднання текстур і смаків, зібраних в єдине ціле в одній тарілці. Горішки надають закуски хрусткость, курка – ніжність, а яблуко найтоншу нотку кислинки. Спробувавши цей салат одного разу, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Яблука – 100 гр.
  • Сир – 80 гр.
  • Ядра волоського горіха – 70 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Цибуля ріпчаста – 70 гр.
  • Оцет 9% – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Птицю відварюємо в підсоленій воді (20 хвилин з моменту закипання), остуджуємо і ріжемо на довільні шматочки або розбираємо по волокнах.

Крок 2. Чверть кільця цибулі маринуємо в суміші води і оцту близько 15 хвилин, після зливаємо надлишки рідини.

Крок 3. Шматочок сиру подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами.

Крок 4. Вирізаємо насінну коробочку яблука і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок 5. Викладаємо В салатник яблучні шматочки і сир.

Крок 6. Доповнюємо маринованою цибулею.

Крок 7. І відварною філе.

Крок 8. Присмачую закуску майонезом, а також меленим перцем і сіллю.

Крок 9. Розкладаємо салат по піалах і присипаємо горіхами – насолоджуємося. Приємного апетиту!