Салати з яблуком – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Олів’є» з яблуком

Салат «Олів’є» з яблуком – це оновлена класика, яка подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду. Доповнивши звичний склад закуски кислим яблуком і сурімі, салат придбає абсолютно новий смак, яскравий і насичений аромат, а також ефектний зовнішній вигляд.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20-25 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Картопля варена – 3 шт.
  • Яйця (варені) – 3 шт.
  • Огірки солоні/мариновані – 3 шт.
  • Морква варена – 2 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Горошок зелений – 200 гр.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Майонез – 180 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Знімаємо оболонку з сурімі, нарізаємо довільними шматочками.

Крок 2. Хаотично рубаємо очищені варені яйця.

Крок 3. Картоплю очищаємо і ріжемо на кубики середньої величини.

Крок 4. Також невеликими кубиками нарізаємо моркву.

Крок 5. З’єднуємо в салатнику яйця, крабові палички, картоплю і моркву, додаємо нарізку з солоних або маринованих огірків.

Крок 6. Акуратно піднімаємо банку з горошком, зливаємо рідину, вміст висипаємо до овочів.

Крок 7. Доповнюємо компоненти яблучної м’якоттю, натертої на бурачной тертці.

Крок 8. Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно подрібнюємо і додаємо до вже нарізаним інгредієнтів.

Крок 9. Додаємо рубаний кріп.

Крок 10. Приправляємо страву сіллю і чорним перцем, додаємо майонез.

Крок 11. Ретельно перемішуємо і знімаємо пробу, при необхідності підсолюємо.

Крок 12. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!