Салат «Олів’є» з яблуком
Салат «Олів’є» з яблуком – це оновлена класика, яка подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду. Доповнивши звичний склад закуски кислим яблуком і сурімі, салат придбає абсолютно новий смак, яскравий і насичений аромат, а також ефектний зовнішній вигляд.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- крабові Палички – 200 гр.
- Картопля варена – 3 шт.
- Яйця (варені) – 3 шт.
- Огірки солоні/мариновані – 3 шт.
- Морква варена – 2 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Горошок зелений – 200 гр.
- Кріп – 1 пучок.
- Майонез – 180 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Знімаємо оболонку з сурімі, нарізаємо довільними шматочками.
Крок 2. Хаотично рубаємо очищені варені яйця.
Крок 3. Картоплю очищаємо і ріжемо на кубики середньої величини.
Крок 4. Також невеликими кубиками нарізаємо моркву.
Крок 5. З’єднуємо в салатнику яйця, крабові палички, картоплю і моркву, додаємо нарізку з солоних або маринованих огірків.
Крок 6. Акуратно піднімаємо банку з горошком, зливаємо рідину, вміст висипаємо до овочів.
Крок 7. Доповнюємо компоненти яблучної м’якоттю, натертої на бурачной тертці.
Крок 8. Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно подрібнюємо і додаємо до вже нарізаним інгредієнтів.
Крок 9. Додаємо рубаний кріп.
Крок 10. Приправляємо страву сіллю і чорним перцем, додаємо майонез.
Крок 11. Ретельно перемішуємо і знімаємо пробу, при необхідності підсолюємо.
Крок 12. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!